To je to što me zanima!

Lakrdija: Morao na WC pa je drugi glasao umjesto njega!

Ivica Mađer u rukama je imao dva listića "za". Njegovog kolegu Nikolu Galešića stislo je, morao je na WC pa je umjesto njega glasao Mađer koji je sve htio sakriti
Vidi originalni članak

Delegat na nedjeljnoj skupštini HSN-a iz Zagrebačkog županijskog saveza, Ivica Mađer u rukama je imao dva listića "za". Njegovog kolegu Nikolu Galešića stislo je, morao je na WC, a umjesto njega glasao je Mađer. I sve to na Štimčevoj skupštini na kojoj se pozivao na zakonske okvire! Ekskluzivni video Net.hr-a pogledajte OVDJE.

- Ma da, glasao sam jer je otišao na WC  - prvotno je rekao Mađer.

Nakon što se Galešić vratio s WC-a, novinari su ga pitali smatra li legalnim što je umjesto njega netko glasao o poništenju izbora Vlatka Markovića za predsjednika HNS-a.

- Nitko nije glasao umjesto mene.

Kad su mu rekli da su ga vidjeli, te da je sam Mađer potvrdio da je glasao s dva listića, Galešić je pozvao kolegu kako bi podržao njegovu tvrdnju.

No Mađer je samo stajao uz Galešića koji se probao izvući:

- Ma nemojte zamjeriti mom kolegi. On je neiskusan, prvi je put na skupštini, doveli ste ga u zabludu. Zašto bi netko glasao umjesto mene.

No svi su vidjeli Ivicu Mađera s dva listića u ruci. Jedino ga Nikola Galešić nije vidio, što je i razumljivo, čovjek je bio na WC-u. No nije razumljivo kako se takvo nešto može dogoditi na sjednici čiju valjanost treba potvrditi Ured državne uprave.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • rus123vi 24.02.2011.

    sada treba samo povuči vodu za sobom kako bi se oprala sva šteta koju su prouzročili štimčevi seratori

  • likvidatori 21.02.2011.

    čovjeku se prisralo.. kao ne bi bio glasovao da je bio tamo ili??? čemu uopće to isticati što je ovaj dva listića digao.. svi ovi koji su došli na tu sjednicu samom svojom pojavom su rekli DA, tj glasovali su u korist štimca, a protiv onog tako da..

  • RadekBejble 21.02.2011.

    mora da je Markovic podvalio laksativ pa da covjek mora ici kakit,a maminjo pobacao sve role WC papira po hodniku........ne znas koji je komicniji od ove dvojice i jos to cemo sve mi fino platiti.Drzava nam postala sprdnja ko da ju Monthy Pythonovci smisljaju kad imaju los,skroz neinspiriran dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare