To je to što me zanima!

Kakav mesar! Uletio Mbappeu u gležanj i poslao ga na štake...

Mladi napadač je u suzama šepajući napustio travnjak, a u pariškom klubu strahuju kako se radi o težoj ozljedi gležnja. Sudac Amaury Delerue je Perrinu prvo pokazao žuti karton
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a pobjednici su francuskog Kupa nakon što u finalu igranom pred 5.000 gledatelja na Stade de Franceu pobijedili St Etienne sa 1-0.

St Etienne je od 30. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen kapetan Loic Perrin zbog oštrog prekršaja nad Kylianom Mbappeom koji je zbog ozljede morao napustiti teren.

Mladi napadač je u suzama šepajući napustio travnjak, a u pariškom klubu strahuju kako se radi o težoj ozljedi gležnja. Sudac Amaury Delerue je Perrinu prvo pokazao žuti karton, ali je nakon upotrebe VAR tehnologije promijenio odluku.

Pogledajte 'mesarski' start OVDJE.

- Brine nas njegova ozljeda, nadam se da nije ozbiljno. Mi se moramo nastavljati pripremati, imamo još trofeja za osvajati, idemo dan po dan - rekao je Mbappeov suigrač Marquinhos, a slično se osjeća i trener Thomas Tuchel, prenosi Goal:

- Pobijedili smo, što je dobro, ali bila je ovo skupa pobjeda. Za sada nemam dodatne vijesti o ozljedi. Svi su zabrinuti nakon što smo vidjeli snimku prekršaja tako da sam i ja zabrinut.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • čovik-s-juga 25.07.2020.

    Hatubić je za ovoga Džek Trbosjek !

  • Krušo Hagur 25.07.2020.

    Nema većeg mesara od Ramosa. Sjetimo se što je u finalu LP protiv Liverpoola napravio Salahu i Kariusu. I svim ostalim ključnim protivničkim igračima u ključnim utakmicama.

  • Trottur 25.07.2020.

    I lažima do klika

Komentiraj...
Vidi sve komentare