To je to što me zanima!

Lallana jede osam puta na dan: Jeftinije bi ga bilo odijevati...

Odmah nakon utakmice u svlačionici pojedem dva tanjura tjestenine, a kad dođem doma pojedem komad mesa, najčešće biftek i još jedan tanjur tjestenine. Dan počinjem tostom u krevetu, kaže Lallana
Vidi originalni članak

Prvo je protiv Manchester Cityja pretrčao 12.88 kilometara, a onda dva dana poslije, protiv Sunderlanda 13.22. U manje od 44 sasta Adam Lallana zadivio je Otok. I kako to ide, odmah su krenula pitanja: Kako je to moguće, uzima li kakve vitamine, a oni sumnjičavi su otišli korak dalje i tražili test na doping. No Lallanina tajna vrlo je brzo otkrivena.

- Jedem osam puta na dan, eto to je tajna - otkrio je Lallana.

A, sad, ako ne vjerujete, mi ćemo vam predočiti kako izgleda jedan dnevni jelovnik Liverpoolova veznjaka.

- Nakon utakmice protiv Citya, u svlačionici sam pojeo dva puna tanjura tjestenine i to me držalo sitim dok nisam došao doma. U 22:30 sam kući pojeo još jedan tanjur tjestenine i biftek - kaže Lallana.
U te dvije utakmice izgubio je 5000 kalorija, a za nadoknadu, kako kaže, mora jesti kaloričnu hranu. Voće mu je vrlo rijetko na meniju. 

- Ustanem u 7:45 i odmah u krevetu pojedem dva tosta. U 10 sati pojedem žitarice i bananu. U 12 pojedem prženu slaninu i dva jaja u sendviču, koje mi napravi otac - kaže Lallana.

Znači, do podneva već je odradio tri obroka. Još pet nedostaje.

- U 15 sati pojedem pečenu piletinu na prepečenom kruhu, jogurt i proteinski 'šejk' i to me drži sitim da odradim trening. Nakon treninga, oko 19 sati, opet jedem piletinu i tjesteninu kao prilog te obavezno neku salatu. U 20:30 stigli smo u hotel pripremajući se za utakmicu protiv Sunderlanda i pojeo sam dva velika sendviča s mesom i jogurt - završio je Lallana.
I to je to. Ona dva koja nedostaju su tjestenina u svlačionici nakon utakmice i biftek prije spavanja. Kod nas bi se kazalo, jeftinije ga je odijevat nego hraniti...

Lallanin dnevni menu

7:45 - dva tosta
10:00 - žitarice i banana
12:00 - pržena slanina i dva jaja u sendviču
15:00 - pečena piletina u prepečenom kruhu, jogurt i 'proteinski' šejk
19:00 - piletina, tjestenina i salata
20:30 - dva velika sendviča s mesom i jogurt
22:30 - tanjur tjestenine
23:30 - tjestenina i biftek
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bare000 06.02.2017.

    Jajo igra u zadnje vrijeme nije ji cudo

  • Leftybaby 05.02.2017.

    I ja bi samo nemam ni za papar

  • --- DAVOR --- 05.02.2017.

    Naš plivač tada Duje Draganja je rekao da uzima 9000 kilokalorija na dan, uglavnom u tjesenini i proteinima. Prosječni muškarac treba 3000 na dan a fizički radnik nešto više oko 3.500. Sve je pitanje potrošnje unesenog. Draganja je to u 3 jaka teeninga dnevno potrošio a da nije bio bi deblji od Žaka Houdeka :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare