To je to što me zanima!

Lam pola sata sjedila i plakala pa dobila zamjensku medalju

Izgubila je u polufinalu mačevanja nakon što je pri rezultatu 5-5 ostala još sekunda do kraja. Nijemica je osvojila bod, a Shin A Lam je sjela i plakala pred 7000 ljudi
Vidi originalni članak

Južnokorejka Shin A Lam pola je sata uplakana sjedila na mačevalačkoj pisti, obasjana reflektorima, dok je 7000 gledatelja zurilo u nju.

Izgubila je u polufinalu mačevanja nakon što je pri rezultatu 5-5 ostala još sekunda do kraja. Međutim, sat na semaforu je zapeo, pa je Njemica Heidemann imala dovoljno vremena za napad i pobjednički poen. Komisija za žalbe vijećala je pola sata i zaključila da se ništa ne može učiniti. Rastresena Lam zatim je izgubila i dvoboj za treće mjesto.

- Međunarodni mačevalački savez ipak će joj dati medalju - javio je glasnogovornik. Ne zna se kakvu ni kad, ali Lam će dobiti nekakvu utjehu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dodo-077 02.08.2012.

    ma pokradena i tocka ... pa nemoze jedna sekunda trajat 10 sec... igralo se dok njemica nije dobila ... gledao sam mec i smijesno ... 3x 1 sec njem napada i obe dobivaju poen s tim da koreanka ima prednost ako bi u slucaju x na kraju bila bi njena pobjeda i onda cetvrti put kad je njemica napokon zadala udarac za bod prosla sekunda... ko nije gledao trebao je jer ovak sta je stvarno strasno al i smijesno od strane sudaca i organizatora ... cura je trebala bit u finalu i normalno da je bila emotivno prazna, a borila se za trece mjesto sam 1h poslije ovakog poraza... normalno da je izgubila tu borbu i medalju

  • Brčak 01.08.2012.

    eto neka i naši sportaši plaču pa neka se vrate punih ruku medalja (zamjenski)

  • GoranMartic 01.08.2012.

    a koji si ti lik kada je ivanisevic digao wimbeldon onda nije plakao???kaj i on je lik bez samopostovanja...ja se ne slazem da ona dobi ikakvu medalju ak je ikak zgubila...ali zasto ne suza koja....a stvarno nije zasluzila izgubiti...kaj ovi igraci iz atl..madrida kaj i oni nemaju samopostovonja...plakali su ko zadnje pichke kaj izgubili dva finala...ali shvati bili su blizu toga da upisu svoje ime u povijest...ko i ova cura,,,a to ako ti ne znas pustiti suzu....tvoj ocni problem)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare