To je to što me zanima!

Lampard: Chelsea ima dva najbolja svjetska napadača

Drogba je nevjerojatno snažan i može apsolutno sve što poželi. Čim igra najbolje što zna nitko ga ne može zaustaviti, rekao je Frank Lampard...
Vidi originalni članak

Siguran sam da imamo dva najbolja napadača na svijetu. Možete očekivati čuda kad u vrhu napada momčadi koja je organizirana kao Chelsea imate Drogbu i Anelku. Njih dvojica su apsolutno najmoćniji napadači na svijetu, nahvalio je F. Lampard suigrače.
- Didier je nevjerojatno snažan i može apsolutno sve što poželi. Čim igra najbolje što zna nitko ga ne može zaustaviti. Ne postoji niti jedna obrana na svijetu koja se može boriti s njima dvojicom. Mislim da je Anelka odmah do Didiera - završio je Lampard nakon pobjede nad Arsenalom u kojoj je Drogba zabio dva gola.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ChromE_1 01.12.2009.

    Pinturicchio, ja sam pogledao SVAKU ovosezosnku utakmicu Chelseajea.. Veliki sam njihov navijac i ne propustam utakmice...gledam ih na netu ako bosanci ili rtl ne prenose... anelka je svjetski napadac... vraća se po loptu na svoju polovicu i onda uposljava igrace, te ponovo dodje u napad da bi opet dobio loptu... ja ne znam niti jednog napadaca koji to radi... gotovo svaku utakmicu najvise pretrci. s lakocom prolazi protivnike i nerijetko asistira drogbi... svjetsku klasu napadaca ne gledas po broju golova nego po igri, a on niti jednu ovosezonsku utakmicu nije podbacio, hvala :)

  • Knight Cross 01.12.2009.

    dobro sad si ga pretjero.. haha Torres i Villa najjaci ;-)

  • user_32960 01.12.2009.

    sad ste se obrusili na Lamparda... ali normalno je da ce svaki igrac reci za svoje suigrace da su najbolji... pa isto tako c ei Badelj reci da su pap i sivonjic najbolji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare