To je to što me zanima!

Lampard i dalje ima godišnju ulaznicu za Stamford Bridge

Neće slaviti ako zabije gol, rekao je otac Franka Lamparda Frank stariji. Danas će na Stamford Bridge Lampard istrčati u 'krivom' dresu, onom Manchester Cityja
Vidi originalni članak

U Chelseaju je Frank Lampard proveo 13 godina, osvojio je 13 trofeja, a klub je prošlog ljeta napustio kao najbolji strijelac u povijesti kluba s 211 golova.

Danas se u 18.30 na Stamford Bridge vraća u “pogrešnu” dresu, onom Cityjevu.

Chelseaju je već zabio u rujnu u remiju na Etihadu 1-1.

- Nije slavio tad, a neće ni ako zabije ovog puta. Obojica još imamo sezonsku ulaznicu za Stamford Bridge - otkrio je engleskim medijima Frankov otac, Frank stariji.

Mourinho je još jednom pokazao koliko cijeni Lamparda.

- On zaslužuje spomenik ispred stadiona - ponovio je Jose.

Chelsea ima plus pet i s današnjom pobjedom može riješiti borbu za naslov prvaka.

Lider će po pobjedu morati bez sjajna dvojca, Diega Coste koji je zabio 17 golova i Cesca Fabregasa koji ima 15 asistencija. Costa je dobio tri utakmice kazne za ispade protiv Liverpoola, a Cesc je ozlijeđen. S druge strane, Agüero je zabio sedam golova u zadnjih sedam utakmica u Londonu. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • laganini12 31.01.2015.

    nije nešto, obican igrac

  • Furioso244 31.01.2015.

    Ma šta buncate?? Nogomeni klub je kao firma, ja za te igram, ti me platiš i to je takav odnos.. Kad ne odgovaram ja vama ili vi meni maknem se i odem gdje mi paše ili tko mi ponudi više i to je to.. Kao što svi naprave koji rade u tvrtkama, tvornicama, gradovima, općinama, uredima.. Ne misim tu na Lamparda nego na većinu nogometaša.. Jer to je biznis i gotovo..

  • enigmator 31.01.2015.

    Velika Legenda i jos veci covjek!!! Šteta što je otišao iz Čelzija dobro bi im doša taj igrač zna riješit utakmicu ima nos za gol ko malo koji vezni igrač!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare