To je to što me zanima!

Lampard izvrijeđao Kloppa: OK, osvojili ste jedan naslov, ali ne budite sad bahati nego odj...te!

Prvaci ste, ali ne bahatite mi se sad s tim nego se ponašajte korektno. Bila je utakmica, proradile su emocije, ali što se mene tiče priča je gotova. Idemo dalje, rekao je Lampard u mikrofon SkySportsa.
Vidi originalni članak

Liverpool je u pretposljednjem kolu Premiershipa u srijedu na Anfieldu proslavio naslov osvojen nakon 30 godina i 'usput' pobijedio Chelsea 5-3.

Navijači su oko stadiona i na ulicama slavili kao da korona virusa nikad nije ni bilo, a u prvom planu nisu bili ni nogomet, ni slavlje nego - uvrede koje je u salvama na račun Liverpoola i u facu Jürgena Kloppa lansirao Frank Lampard.

VIDEO: Pobjednički zagrljaj Lovren-Klopp

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se dogodilo još u prvom poluvremenu. Sudac Mariner je dosudio jedan prekršaj našeg Matea Kovačića na Sadiu Maneu. Lampard se pobunio sucu, 'Kako je to faul? Veze nema s faulom'.

Kad je Alexander-Arnold iz tog slobodnjaka zabio za 2-0 Lampard je nastavio prigovarati na Marinerovu odluku. Onda mu je nešto mu dobacio Kloppov pomoćnik Pep Lijnders, a Lampard je odgovorio sa:

- Ajde ti šuti i sjedni.

Klopp je počeo prilaziti Lampardu, rukama mu gestikulirao da se smiri i govorio:

- Smiri se, Frank. Smiri se. I ne razgovaraj tako s mojim pomoćnikom.

Na to je Lampard počeo gubiti živce:

- Bogami, ako on meni nešto kaže sigurno ću mu jeb..o odgovoriti, jel' ti jasno?

Onda mu je netko, kad se već okrenuo, s Liverpoolove klupe u klasičnom 'trash talku' dobacio 'Svejedno je bio faul' i... Lampard je puknuo:

- Ma kakav je..ni faul?! Nitko vas nije ništa pitao. Začepite. Svi začepite!

Klopp je stao u zaštitu svog stožera, krenuo prema Lampardu i viknuo: 'Hej'! S druge strane je krenulo:

- Ma odj..i i ti, jesi me čuo?! Osvojili ste jednu titulu i odmah tu nešto glumite, a? Odj...te, svi kolektivno odj...te! - urlao je Lampard i još usput opominjao četvrtog suca kako bi 'Kloppa i njegovu klupu trebao naučiti respektu prema protivniku i zapovjediti im da sjednu'.

Poslije utakmice Lampard i Klopp su se rukovali, ali Nijemac je bio vidljivo 'zgađen' cijelom situacijom.

A Lampard je i u TV intervjuu ponovio:

- Kovačić nije napravio prekršaj i to je svima jasno, startao je na loptu. Nemam ja problem s Kloppom, on je svoju momčad fantastično odveo do naslova. Ali dio ljudi s njegove klupe... Trebali bi shvatiti kako je jako tanka linija između toga da si pobjednik (a jesu, osvojili su naslov superiorno, svaka im čast na tome) i toga da u pobjedi ispadneš arogantan, bahat. Jeste, prvaci ste, ali ne bahatite mi se sad s tim nego se ponašajte korektno! Eto, zato sam povisio glas. Bila je utakmica, proradile su emocije, ali što se mene tiče priča je gotova. Idemo dalje - rekao je Lampard u mikrofon SkySportsa.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kaj te briga 24.07.2020.

    englez nekome prica o bahatosti. hahaha arogantna kompletna nacija

  • Šumarko 24.07.2020.

    Klopp je gospodin naspram Lamparda

  • 24.07.2020.

    Lampard mi je kao igrac bija odvratan a nakon ovog jos odvratniji. Klopp je za njega gospodin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare