To je to što me zanima!

Lampard: Kovačića boli, izgleda teže nego što je kod Williana

Kovačić je stradao u duelu s Maneom i premda se isprva činilo da je sve u redu, ostao je ležati uz signal liječnicima da ne može nastaviti. Kada je Ahilova tetiva u pitanju, nikada nije posve optimistično
Vidi originalni članak

Nakon gotovo sigurnog ispadanja iz Lige prvaka, u kojoj je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubio od Bayerna 0-3, FA kup ostao je jedina prilika Chelseaju za trofej ove sezone. Stoga je bilo posve razumljivo da Frank Lampard s onim najboljim što ima jurne na Liverpool.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I isplatilo mu se, Chelsea je na Stamford Bridgeu s 2-0 izbacio buduće engleske prvake, koji mogu biti i sretni što je završilo samo dva razlike. Međutim, Lampard nije mogao biti posve sretan čovjek jer je morao napraviti dvije prisilne izmjene. Prvo je u 42. minuti Mateo Kovačić odšepao s terena, a početkom drugog dijela i Willian, strijelac prvog gola.

I BILIĆ IZLETIO IZ FA KUPA Potop Liverpoola na Stamford Bridgeu, Kovačić se ozlijedio

- Obojica imaju ozljedu Ahilove tetive - otkrio je Lampard.

- Willianova nije prestrašna, dok Kovačić osjeća malo veću bol, ali nadam se da neće biti predrastična.

Kovačić je stradao u duelu s Maneom i premda se isprva činilo da je sve u redu, ostao je ležati uz signal liječnicima da ne može nastaviti. Kada je Ahilova tetiva u pitanju, nikad nije posve optimistično.

Chelsea u nedjelju čeka Everton u Premier ligi i izvjesno je da Kovačić tu utakmicu neće igrati. Kamo sreće da bude i jedina koju će propustiti. Jer Hrvatsku krajem mjeseca čeka pripremni turnir u Dohi s Portugalom i Švicarskom i to izgleda kao šansa da se još nametne Zlatku Daliću, kao što se i Lampardu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ricky22 05.03.2020.

    Ovaj plačko nikad neće bit ništa.

  • 04.03.2020.

    Nadam se da nije ništ ozbiljno i brz oporavak,konačno Kova igra kak patri i konstantno je jedan od boljih na terenu a kao takav za repku je neophodan.

  • komentator__Luka 04.03.2020.

    valjda će se brzo vratiti, sad kad ga je krenulo

Komentiraj...
Vidi sve komentare