To je to što me zanima!

Landon Donovan: Ma takvu priliku nisam mogao fulati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada sam zabio učinilo mi se kao da je vrijeme stalo, ali realno pa nisam mogao promašiti takvu priliku,komentirao je Landon Donovan svoj gol
Vidi originalni članak

Golom u prvoj minuti sudačke nadoknade za 1-0 pobjedu SAD-a nad Alžirom u 3. kolu skupine C Svjetskog nogometnog prvenstva Landon Donovan postao je američki junak. Do tog trenutka Amerikanci su bili na izlaznim vratima Mundijala u Južnoj Africi, ali na kraju su osvojili prvo mjesto u skupini ispred Engleske, te će u osmini finala igrati protiv drugoplasirane momčadi skupine D.
- Bio sam na dugom putovanju posljednje četiri godine, a danas sam tako ponosan – rekao je Donovan, koji je prilikom davanja izjave nakon utakmice briznuo u plač.
Na SP-u u Njemačkoj 2006. SAD je ispao nakon prvog kruga i tada je Donovan označen kao jedan od glavnih krivaca lošeg rezultata Amerikanaca. Također, spomenute turbulencije u privatnom životu napadača Los Angeles Galaxyja uključivale su i razvod od glumice Biance Kajlich prošle godine.
- Kada sam zabio učinilo mi se kao da je vrijeme stalo. Ali nisam mogao promašiti iz te pozicije – komentirao je Donovan svoj gol, koji je postigao iz neposredne blizine u praznu mrežu nakon što alžirski vratar Rasis Bohli nije uspio ukrotiti ubacivanje Jozyja Altidorea.
- Lijepo je biti nagrađen kada činite stvari na pravi način. Naš je cilj sada se oporaviti i fizički i emotivno za bilo koga tko nam dođe. Nismo mi još rekli svoje – zaključio je emotivni napadač, kojem je postignuti gol bio 44. u 126. nastupu za reprezentaciju SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida-1950- 23.06.2010.

    nisi mogao fulati? pitaj yakubua iz nigerie xD

  • Kurcoslav 23.06.2010.

    Ma bravo Donovanu care

  • gandalf_1 23.06.2010.

    ajde ne seri

Komentiraj...
Vidi sve komentare