To je to što me zanima!

Lani stigao u Dinamo za 1,6 mil. eura, napustio klub besplatno

Marijan Čabraja bio je vlasnik drugog najvećeg izlaznog transfera u povijesti Gorice, ali brzo je otišao s Maksimira na posudbe u Ferencvaros i Olimpiju. Potpisao je za Hibernian
Vidi originalni članak

Bivši branič zagrebačkog Dinama Marijan Čabraja (25) karijeru će nastaviti u redovima škotskog prvoligaša Hiberniana. Čabraja je za "Hibse" potpisao ugovor na tri godine, objavio je škotski klub, a dolazi bez odštete. "Modri" bi trebali dobiti 40 posto od idućeg transfera.

- On je atletski građen, tehnički kvalitetan lijevi bek koji će dodati snagu našoj skupini - kazao je menadžer Lee Johnson.

- Čabraja ima povijest igranja na vrlo visokoj razini i u savršenoj je dob za našu momčad - dodao je.

Čabraja je rođen u Puli, a prve nogometne korake je napravio u Jadranu iz Poreča. Potom se preselio u omladinski pogon Dinama iz kojeg je preselio u Goricu.

LOŠE KUPOVINE Neuspješan posao: 'Modri' ih mogu samo nekome darovati

Tamo se zadržao tri sezone, a potom se 1. veljače 2021. vratio među "modre" kao drugi najveći transfer u povijesti turopoljskog kluba za 1,6 milijuna eura. Međutim, u Dinamu se nije previše naigrao (10 nastupa), a prošlu sezonu je proveo na posudbama u Ferencvarošu i ljubljanskoj Olimpiji.

Hibernian je prošle sezone zauzeo osmo mjesto u škotskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Pobocnik Liubo 14.07.2022.

    Ima se, može se

  • Kalča 99 14.07.2022.

    Sretno

  • ubi.se.od.posla 14.07.2022.

    otišao besplatno za milione ispod stola...Mamić school...Kupi na firmu,amortizraj,obezvrijedi i prodaj na crno

Komentiraj...
Vidi sve komentare