To je to što me zanima!

Lani u zatvoru, danas na Euru: Slovenac se slučajno našao u društvu prostitutki Tijane Ajfon

Sjedio sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija. Nemam nikakve veze sa skupinom koja je uhićena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri, rekao je tada Vinčić nakon što je pušten na slobodu
Vidi originalni članak

Slovenski sudac Slavko Vinčić (41) sudio je utakmicu prvog kola Europskog prvenstva između Španjolske i Švedske u Sevilli na Estadio La Cartuja (0-0). 

POGLEDAJTE VIDEO: Tijana Ajfon i Slavko Vinčić uhićeni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U svibnju prošle godine, arbitar europskih utakmica i pomoćnik Damira Skomine na Euru 2012. godine, uhićen je u okviru policijske akcije vezane uz aferu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, osumnjičene za prostituciju i podvođenja.

Čini se kako jedan od najpoznatijih slovenskih nogometnih sudaca uživa veliko povjerenje Uefe, a osim što sudi na ovogodišnjem Euru, sudio je i četvrtfinale Lige prvaka između Porta i Chelseaja. 

Vinčić je prošle godine sudio i prijateljsku utakmicu između Turske i Hrvatske na Vodafone Parku u Istanbulu (3-3).

Nesretni sudac našao se u aferi u kojoj je u Bijeljini uhićeno 35 ljudi na zabavi prepunoj droge, oružja i novca, a Vinčić se tada pravdao rekavši da je bio na poslovnom sastanku. 

Tada je rekao da je na poziv prijatelja završio u vikendici  u Bijeljini gdje je policija zatekla deset pištolja, 14 paketića kokaina, tri pancirke, mobitele, laptope i 20.000 KM.

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim - rekao je tada Vinčić za slovenski list Večer i dodao:

- Sjedio sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa skupinom koja je uhićena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri.

Vinčić je nakon informativnog razgovora pušten na slobodu, a Tijana Maksimović je nakon priznanja osuđena na godinu dana zatvora zbog organiziranja prostitucije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bosanac 15.06.2021.

    Nema ništa slučajno.

  • Goranović 15.06.2021.

    Tijana Telefunken?

  • prdec 15.06.2021.

    Kad povežemo to da je toj ajfonici svodnik bio onaj ubojica i kriminalac koji je predvodio delije i sad ovog suca (a vjerojatno i još neke suce jer sumnjam da je ovaj prvi), nije ni čudno da je zvezda uspjevala tu i tamo igrati u europi. Bez ove muljaže bi ispadali odmah u nekom pretkolu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare