To je to što me zanima!

Laporta: Barcelona je mogla dovesti Cristiana 2003. godine!

'Mogli smo ga dobiti za manje novca nego što ga je naposljetku platio United. Ali, smo upravo potpisali Ronaldinha, Quaresmu i Marqueza i nismo imali više novca'
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo mogao je biti Barcelonin 2003. godine!, ispalio je u Juan Laporta, bivši Barcelonin predsjednik u razgovoru za radio Onda Cero.

Naime, Portugalčev agent Jorge Mendes nudio je usluge svoga štićenika u ljeto 2003. godine katalonskome klubu, ali Barcelona u tom trenutku nije imala novce pa je umjesto na Nou Camp, Cristiano Ronaldo nedugo zatim iz lisabonskoga Sportinga prešao u Manchester United.

- Mendes nam je ponudio Cristiana Ronalda dok je još bio pod ugovorom sa Sportingom. Tada smo sa Jorgeom dosta surađivali. Mogli smo ga dobiti za manje novca nego što ga je naposljetku platio Manchester United. Ali, mi smo upravo potpisali Ronaldinha, Ricarda Quaresmu i Rafaela Marqueza i nismo imali dovoljno sredstava za još jedno pojačanje - otkriva Laporta.

Bivši Barcin šef otkrio je zatim još jednu pikanteriju.

- Jednom prilikom večerao sam sa predsjednikom Milana Silvijom Berlusconijem koji mi je predložio razmjenu. Kaka u Barcelonu, Ronaldinho u Milan. Mislio sam da se šali, ali bio je ozbiljan. No, tada to za nas nije dolazilo u obzir jer je Ronaldinho bio naš ključan igrač - ističe Laporta.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • DarioČulina 22.01.2013.

    Hvala dragom bogu da je Laporta išao u kupovinu ranije i da su ostali bez novaca jer tu portugalsku princezu stvarno nebi volio gledati u dresu Barce. VISCA EL BARCA.

  • JunFan 22.01.2013.

    Ronaldinho je bio dr.sc. nogometa za sve druge loptogurače na kugli zemaljskoj u to vrijeme...

  • AntonLucić 22.01.2013.

    ovo za razmjenu kak ronaldinho seru malo je rec ovi novinari iz 24 sata odakle vam samo takve gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare