To je to što me zanima!

Laporta: Josep Guardiola ima sve što nam treba

S Guardiolom dobivamo mladog trenera koji ima znanja i koji zna procijeniti što treba učiniti da bi se došlo do uspjeha, rekao je Joan Laporta
Vidi originalni članak

Predsjednik Barcelone Joan Laporta bio je vrlo zadovoljan izborom novog trenera Josepa Guardiole. Bivša igračka legenda Barcelone dosad je trenirala B momčad i zamijenit će Franka Rijkaarda, koji je na Nou Campu proveo pet godina.
- Sigurni smo da s Guardiolom dobivamo čovjeka koji će nastaviti razvijati poznatu filozofiju Barcelonina nogometa, mladog trenera koji ima znanja, entuzijazma, samopouzdanja i koji zna procijeniti što treba učiniti da bi se došlo do uspjeha.
Sportski direktor Aitor Begiristain ostaje u klubu i Laporta ga je oslobodio bilo kakve odgovornosti za novu neuspješnu sezonu.
- Činjenica je da je ova momčad na zalasku i činjenica je da je to velikim dijelom moja krivnja. Sada shvaćam da sam morao donositi radikalnije odluke. Neki igrači nisu ispunili očekivanja. Nisu svi jednako odgovorili trenerovim zahtjevima. Da imam talent jednoga Ronaldinha ili Eto'oa, znam da bih ostavio kosti na travnjaku. No to je sve što želim reći o igračima - završio je predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hottie 09.05.2008.

    velika greška iako je ovaj ekstremno zgodan za trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare