To je to što me zanima!

László Bölöni: Samo se Luka Modrić može približiti Iniesti

Iskusni rumunjski trener i čovjek koji je Cristiana Ronalda gurnuo u orbitu u Sportingu rekao je kako se samo jedan veznjak Reala može mjeriti s katalonskim čarobnjakom
Vidi originalni članak

Rumunjski stručnjak László Bölöni jedan je od stručnjaka koji su izravno zaslužni za fantastičnu karijeru Cristiana Ronalda. U vrijeme Ronaldova stasanja u Sportingu Rumunj je bio trener prve momčadi o čemu je pričao u ekskluzivnom razgovoru za Goal.

No Bölöni je progovorio i koju riječ o hrvatskom čarobnjaku Luki Modriću. Kapetana Vatrenih Rumunj je nahvalio i dao mu veliki kompliment.

- Ronaldo u Realu nema jednaku podršku kao Messi u Barceloni. Možete reći što želite, ali Benzema i Bale nikad neće biti niti Neymar niti Luis Suarez. Messi uz to ima i pomoć Andresa Inieste, a Luka Modrić je jedini Realov veznjak koji se može približiti Iniesti - rekao je Bölöni.

Otkrio je László Bölöni i kakav su program pripremili za Ronalda nakon što su shvatili kakav će igrač postati, kada je krenuo s dodatnim radom u teretani te tko je po njemu bolji, Messi ili Ronaldo. Sve to možete pročitati na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • profi19 23.11.2016.

    Ma nema ovaj pojma ako kaze da se Bale ne moze mjeriti sa Neymarom. Ne kazem da je Bale bolji, ali moze nositi sa njim.

  • Livadaa 22.11.2016.

    Nikad on nece biti ni blizu inieste

  • realnost1110 22.11.2016.

    Modric trenutno bolji od inieste, ali ipak nije bolji od inieste od prije par godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare