To je to što me zanima!

Laurent Blanc: Molim se Bogu da izbjegnem Barcu

Uvjeravam vas da najmanje šest momčadi, ako ne i sedam, prizivaju svu sreću svijeta da bi izvukli Bordeaux na ždrijebu, rekao je Laurent Blanc
Vidi originalni članak

Bio je to ples živaca. Trener Bordeauxa Laurent Blanc nervozno je u ustima okretao lizalicu. Olympiacosov gol izbacio bi njegovu momčad iz Europe. Kolega s grčke strane, Božidar Bandović, lupao je po klupi. Bordeauxov gol značio bi njegov kraj.
- Nakon što je Chamakh zabio dvije minute prije kraja, kao da mi je netko skinuo kovčeg od 100 kilograma s leđa - rekao je Blanc.
Na početku europskog puta Francuzima nitko nije davao niti gram šanse. U skupini su bili s Juventusom, Bayernom i Maccabijem.
- Bilo je podsmjehivanja, ali nije niti sad drukčije. U petak je ždrijeb četvrtine finala Lige prvaka. Uvjeravam vas da najmanje šest momčadi, ako ne i sedam, prizivaju svu sreću svijeta da bi izvukli Bordeaux. Ja ne razmišljam tako. Sasvim mi je svejedno s kim ćemo igrati. Zapravo, samo bih jednu momčad htio izbjeći. Barcelonu. Molim Boga da izbjegnemo Guardiolinu momčad - rekao je Laurent Blanc, trener koji je nakon ove sezone zapeo za oko najvećim klubovima. Prvi u redu je Juventus. Predsjednik torinske momčadi i Laurentov prezimenjak Jean-Claude Blanc ne pita za cijenu.

JEDINI SU ZABILI GOL U SVAKOJ UTAKMICI
Bordeaux jedini u Ligi prvaka ima sedam uzastopnih pobjeda. Prije njih takav je niz imala Barcelona 2002/2003. Također, Francuzi su jedina momčad koja je zabila gol na svakoj utakmici ovosezonske Lige prvaka. Uz sve to, momčad Laurenta Blanca igra najbolju obranu. Do četvrtfinala Lige prvaka primili su samo tri gola. A igrali su po dvaput s Bayernom, Juventusom, Maccabijem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zg_miky 19.03.2010.

    barca je zakon nema boljeg kad igraju kako znaju

  • championreal 19.03.2010.

    mi koji navijamo za real...zašto bi spuštali na razinu ovih seljaka kaj su za barcelonu...pa ima tu većih klubova milan,liverpool,ajax,bayern koji imaju nešto bogatiju povijest...to je isto koda se svađam s nekim navijačem porta zato što je porto 2004 osvojio ligu prvaka i onda da mi počne govorit da je porto najveći klub ikad i i da mi počne prozivat uspjehe reala

  • Barcelona pub Osijek 19.03.2010.

    \"plaho\" mi djeluje realov nastup u LP i kupu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare