To je to što me zanima!

Laurent Blanc nezadovoljan s obranom nakon pobjede 4-0

Iako je francuska nogometna reprezentacija u posljednjoj provjeri pred Euro u Le Mansu svladala Estoniju 4-0, izbornik ''tricolora'' Laurent Blanc nije bio zadovoljan
Vidi originalni članak

U posljednjoj provjeri prije EP-a Francuska je pobijedila Estoniju 4-0, no usprokos tome obrana je zabrinula izbornika Laurenta Blanca. Bila je to treće uzastopna pobjeda Francuza, koji su prethodno s 3-2 pobijedili Island, te s 2-0 Srbiju. Franck Ribery bio je strijelac u sve tri utakmice. Zabio je jedan gol Estoncima, dva puta je strijelac bio Karim Benzema, a u sudačkoj nadoknadi se u strijelce upisao i Jeremy Menez.

- Uvijek je dobro kada pobijedite, makar se radilo samo o prijateljskoj utakmici, a suparnik nije bio toliko jak kao prethodna dva, Island i Srbija. Iz individualne perspektive, važno je da su igrači dobili još malo samopouzdanja. Ipak, makar smo dobili s 4-0, mislim da naša obrana nije bila dovoljno dobra – izjavio je Blanc.

- U nekim dijelovima utakmice smo se nalazili u problemima i morali smo u poluvremenu napraviti neke promjene. Nisam zabrinut, ali u neke stvari još uvijek nisam siguran. Vjerujem ipak da ćemo spremni dočekati prvu utakmicu na Euru protiv Engleske 11. lipnja – dodao je Blanc.

Nakon Engleske, Blancova momčad će u D skupini igrati protiv domaćina Ukrajine i Švedske.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • razumni...not 06.06.2012.

    ajde u formi su,mislim da imaju zagarantirano mjesto u cetvertfinalu a englezi ce se uzaaasssnooo namucit sa svedanima

  • HeadTennis 06.06.2012.

    Ovaj Benzema je zmaj! Vraca se u formu iz Lyona, tj. msm da se vec vratio, u Realu je bio odlican... Klasni napadac :)

  • DeGea1 06.06.2012.

    benz kralj :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare