To je to što me zanima!

Lazarević: Da sam mogao, prvi bih pomogao Igoru Akinfejevu

Navijač koji je izazvao polusatni prekid gađanjem Igora Akinfejeva bakljom u glavu tvrdi kako ju je bacio instinktivno da ne bi opekla nekog od ljudi na njegovoj tribini...
Vidi originalni članak

Dva dana nakon incidenata na utakmici Crne Gore i Rusije , koja je prekinuta u 67. minuti zbog divljanja navijača, izlaze novi detalji nemilih događaja. U subotu se policiji predao 25-godišnji Podgoričanin Luka Lazarević , sin jednog od poznatijih navijača Budućnosti, koji je u desetoj sekundi utakmice bakljom u glavu pogodio ruskog golmana Igora Akinfejeva .

Lazarević tvrdi kako se sve dogodilo slučajno.

- Čim je počela utakmica, netko je bacio baklju koja je pala pored moje lijeve noge. Kako je gorjela, sagnuo sam se i da ne bi opekla mene i prisutne i instinktivno sam je bacio prema terenu. Dok je padala, primijetio sam da golman ruske reprezentacije pravi korake prema centru i da ga baklja sustiže i pogađa u predjelu vrata i ramena - objasnio je Lazarević na saslušanju na policiji i dodao:

- Bio sam zatečen ovakvom situacijom. Da sam se mogao spustiti na teren, sigurno bih mu prvi pružio pomoć. Kajem se što se sve ovako dogodilo. Ispričavam se ozlijeđenom momku, ruskom savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj naciji.

Ruski izbornik Fabio Capello rekao je kako je Akinfejev sada dobro, ali u jednom trenutku bilo je vrlo dramatično.

- Dobio je puni udarac s leđa, bez mogućnosti da se obrani. Nije osjećao neke dijelove tijela! Srećom, sada je u redu. Odmah je prevezen u bolnicu, sad je kod kuće i mora se odmarati nekoliko dana - izjavio je Talijan.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • AnteG 30.03.2015.

    pa ovo je SRAMOTA! OVO je druga dimenzija! Ako zbog ovog ne dobe debelu kaznu i izbacivanje s natjecanja onda i UEFA dijeli ovu sramotu! PA zbog ovog bi ih trebao "kazniti" malo i sam Putin!

  • zof 29.03.2015.

    Vidio sam snimku. Da je ovaj glupan još sto puta bacao baklju, ne bi uspio onako pogoditi.

  • Slavonka52 29.03.2015.

    Neces proc bez kazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare