To je to što me zanima!

Lazio je u Luisu Sahi pronašao zamjenu za Miroslava Klosea

Nakon što je saznao da će sljedeća dva mjeseca biti bez svog najboljeg strijelca Miroslava Klosea, talijanski Lazio potpisao je ugovor sa Sahom do kraja sezone
Vidi originalni članak

Tijekom vikenda je Lazio gostovao kod Genoe, te je izgubio utakmicu 3-2. No, na tom se ogledu ozlijedio i napadač koji je ove sezone prvi klupski strijelac u Serie A s deset golova u dvadeset odigranih utakmica. Klose je ozlijedio ligamente koljena i liječnička je preporuka pauza od otprilike dva mjeseca.

Francuski veteran Luis Saha (34) potpisao je s rimskim klubom ugovor do kraja sezone vrijedan otprilike pola milijuna eura. Iako je istekao prijelazni rok, Saha je došao u klub kao slobodan igrač, što je po pravilima dopušteno.

Podsjetimo, Francuz je 31. siječnja raskinuo ugovor s engleskim Premierligašem Sunderlandom, a talijanskoj će javnosti kao novo pojačanje Lazija biti predstavljen danas (četvrtak) u 19 sati po lokalnom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cudak 06.02.2013.

    saha je nedostojna zamjena za klosea...

  • chelseaMG 06.02.2013.

    dobar igrač, ali nažalost više nije na razini kao nekada pa stoga mislim da nije dobra zamjena za klosea. a još vrijeme potrebno za prilagodbu. mislim da neće ići.

  • Ivan cro_1 06.02.2013.

    Lazio bez Mire je lošiji za bar 30%. to će se ubrzo vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare