To je to što me zanima!

Lazio želi Mladena Petrića, bit će 11. hrvatski igrač u Serie A

Elez bi dočekao Petrića u Laziju, a u Italiji igraju Kova, Radošević, Jedvaj, Kelava, Mlinar, Bubnjić, Vrsaljko, Pamić, Livaja. Još su neki na posudbama izvan Italije
Vidi originalni članak

Talijanske dnevne novine Il Tempo pišu kako je Lazio zainteresiran za Mladena Petrića (32). Hrvatski reprezentativac ima ponuda, a navodno je najozbiljnija Rennesova.

Hernanes vjerojatno odlazi u PSG pa će klub imati novca za pojačanja, iako bi za Petrića morali izdvojiti samo dio - za plaću, s obzirom na to da je slobodan igrač. Trener Vladimir Petković veći je dio karijere proveo u Švicarskoj i još od tamo je upoznat s Petrićevim kvalitetama.

Ako Mladen dođe u Rim, čeka ga jaka konkurencija u napadu, tamo su Klose, Kozak, Floccari i pojačanje Perea.

U karijeri je dosad igrao u Grasshopperu, Baselu, Borussiji Dortmund, HSV-u i Fulhamu.

Hrvatska kolonija na 'Čizmi'

Potpiše li Petrić za Lazio, od hrvatskih igrača u Serie A mogla bi se složiti početna postava. Elez bi dočekao Petrića u Laziju, a u Italiji još igraju Kovačić (Inter), Radošević (Napoli), Jedvaj (Roma), Kelava, Mlinar, Bubnjić (svi Udinese), Vrsaljko (Genoa), Pamić (Chievo), Livaja (Atalanta)

Inače, do prije dvije godine je Marko Livaja bio jedini Hrvat u talijanskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Buch0_Zagreb 22.07.2013.

    Jel ovaj radosevic uopce zaigro za b momcad napolia?

  • Jole41 21.07.2013.

    Mladen Petrić dolazi u Dinamo, to bi bila vijest...fućkaš Lazio :-p

  • ManituApach 21.07.2013.

    prdno je on u sisu u toku mu je 33 godina,nece njega Sarajlija Vladimir Petkovic bivsi igrac F.K.Sarajevo....Petkovic ima u Laciju standardnog prvotimca Bosnjaka Senada Lulica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare