To je to što me zanima!

Le Parisien: Bomba iz Pariza! Koulibaly tamo kupuje stan

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis težak je u pregovorima. Za Senegalca traži 100 milijuna eura. Vjerujte, od tog stava neće odstupiti, PSG će morati odriješiti kesu. Koulibaly već kupuje stan u Parizu
Vidi originalni članak

Brazilac Thiago Silva (35) uskoro će napustiti Pariz. Na ljeto mu istječe ugovor, a čelnici PSG-a već traže zamjenu. Francuski Le Parisien doznao je da Senegalac Kalidou Koulibaly (28) uskoro kupuje stan u Parizu.

Cijena? Ma, sitnica. Svega četiri milijuna eura. Neće to biti problem platiti sjajnom Napolijevom stoperu. Pogotovo ako stavi paraf na ugovor s klubom koji drži šeik Nasser Al-Khelaifi.

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis težak je u pregovorima. Za Senegalca traži 100 milijuna eura. Vjerujte, od tog stava neće odstupiti, PSG će morati odriješiti kesu.

Koulibaly je već igrao u Francuskoj za Metz. Rođen je u Saint-Dié-des-Vosgesu, posjeduje francusku putovnicu, a čak je bio i u nekim kombinacijama za francusku reprezentaciju. Ipak, Senegalci su bili brži i konkretniji.

Koulibaly je u Napoli stigao 2014. godine iz Genka za 7,5 milijuna eura pa bi Napolitanci u slučaju prodaje od oko 100 milijuna višestruko zaradili na igraču koji je za Napoli odigrao 233 utakmice, a zabio je 10 golova i ostvario pet asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • domo 27.02.2020.

    To je čisti dokaz koliko je bitan klub u kojem se nalazi igrač... Taj lik je vjerojatno slabiji od Olma, ali eto on je u Napoliju i cijena je 100 milja.. Eto iz genka je otišao za 7,5...a iz Parisa će cijena biti 200 milja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare