To je to što me zanima!

LeBron James od 2014. godine u dresu Los Angeles Lakersa?

Dobro upućeni izvori u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA) tvrde da bi LeBron James vrlo lako 2014. godine mogao zamijeniti dres Miami Heata onim LA Lakersa
Vidi originalni članak

LeBrona Jamesa bi rado u svojim redovima vidjeli Houston Rocketsi, Memphis Grizzliesi i Los Angeles Lakersi, a kroničari NBA lige uvjereni su da će MVP prošlosezonskog finala od 2014. godine nositi dres Lakersa. Naime, oni tvrde da nije nimalo slučajno da baš tada Kobe Bryantu i Pau Gasolu ističu ugovoru s klubom iz Los Angeles.

- Nema nikakve greške ni slučajnosti u tome što Bryantov ugovor ističe onog trenutka kada i igrač Miami ima priliku promijeniti sredinu. Oni su to planirali već neko vrijeme kao sljedeću fazu svojih velikih planova i poslova. Generalni menadžer Lakersa Mitch Kupchak uvijek misli jedan korak unaprijed i tako planira poslove - tvrdi jedan neimenovani kroničar za ESPN.

James kaže kako je svjestan ovih kalkulacija, ali tvrdi kako je zadovoljan u Miamiju te da mu je jedina želja trenutno obrana NBA naslova s Heatom.

- U Miamiju sam i to je sve. Pripremamo se za novu sezonu i obranu naslova. Tu sam gdje jesam. Nije mi jasno odakle je ta priča o mom napuštanju Miamija potekla, ali imam razumijevanje za tako nešto, a to je zato što sam to što jesam. Ne brinem se oko toga niti se ne opterećujem takvim navodima. Moram nastaviti s treninzima za novu sezonu zajedno sa svojim suigračima kako bismo bili spremni za nove izazove koji nas očekuju u novoj sezoni - rekao je LeBron.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kobe024 20.10.2012.

    lakersi moraju ganjat duranta ne jamesa....sta ce im james 2014..imat ce 30 god...a posto znamo da sve igra na fizikaliju..kad izgubi ovu snagu brzinu i fizikalije bit ce obicna truba...kao navijac lakersa nadam se da se to nece desit...kakav lebron james...

  • bands1985 19.10.2012.

    de ne trkeljajte gluposti...pa šta je trebao cijelu karijeru ostati u cavsima...nikada nista ne bi osvojio...pogledajte garnetta, nakon 12 godina otisao iz minnesote i tek je s bostonom osvojio prsten...da je osta u minnesoti osvojio bi ga nikad....zato ne prdite...a to kako je objavio svoj buduci klub to je njegova stvar...i naravno vjerujem da je plaćen da organizira emisiju i tak dalje i dalje....sve je to danas PR....najveci svih vremena nije niti ce biti, ali danas je sigurno najbolji na svijetu...to mu nitko ne moze uskratiti!!!!!

  • Morski pas 19.10.2012.

    bla bla...pa ako se lakersi interesiraju za njega ko onda tu zeli naslov lebron ili lakersi?? pa kome se svake godine na ruku ide trejdovima koji se ni na nba-a na igrici ne mogu obaviti?? tko je ove godine dobi howarda za bynuma? i nasha besplatno (aj to jos mogu nekako prožvakat)..gluposti meljete..jest da je lebron malo pretjerao s tim decisionom al to nit nije on toliko kriv (mozdsa samo toliko sto je poslusao savjetnike i gledao na medijsku pažnju)

Komentiraj...
Vidi sve komentare