To je to što me zanima!

"LeBron je bolji od Kobea, a bit će bolji i od Jordana"

Jerry West, bivša košarkaška zvijezda čiji je lik na logu NBA lige, tvrdi da bi LeBron James lako mogao postati najbolji košarkaš svih vremena
Vidi originalni članak

LeBron James najbolji je košarkaš u NBA ligi, bolji i od Kobea Bryanta, rekao je Jerry West. A kako je riječ o bivšem generalnom menadžeru Los Angeles Lakersa, čovjeku koji je Kobea doveo u klub iz LA-a, te riječi još više dobivaju na težini.
- Gledajući Cleveland puno puta sam pomislio: "Koliko bi oni utakmica dobili bez njega?" Toliko je dobar! Može čak i postati najbolji svih vremena, bolji i od Michaela Jordana. Jordan je godinama bio najbolji ofenzivni i defanzivni igrač lige, ali i LeBron napreduje iz godine u godinu. Sve bolje i šutira. Kad ga ide šut, jednostavno ga je nemoguće zaustaviti - objasnio je West i dodao:
- Prevelik je, prejak i prebrz, ima nevjerojatnu kontrolu nad svojim tijelom, a uza sve to je i fantastičan tip u svlačionici. Suigrači ga obožavaju.
No i o Bryantu West ima izuzetno mišljenje:
- Ako bih morao birati igrača koji će u zadnjoj sekundi šutnuti za pobjedu, bio bi to Kobe. No koliko god mi je teško biti objektivan, jer ipak sam ja doveo Bryanta u Lakerse, mislim da ga je LeBron prestigao.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Necro 19.05.2009.

    I jos jedna stvar spectre, Lebron nije play

  • Necro 19.05.2009.

    Ponavljam jos jednom za ljude koji me ocito nisu razumjeli, Ne kazem da je los igrac, daleko od toga. Brz je, ima prodore i zakucava. Ali ovdje stoji usporedba sa bryantom i jordanom koji imaju brzinu, prodor, mogu zakucati i najbitnije ŠUT. Ako Lebron popravi sut onda mozemo pricati o nekakvim usporedbama jer mu je prosjek suta na jednoj tekmi odprilike 9-20 pokusaja sto je uzasno. Forsira previse i suci mu idu na ruku. Onaj ko prati nba zna o cemu pricam.

  • spectre_1 19.05.2009.

    ako na kraju karijere osvoji jednak broj naslova kao i MJ moze ga se proglasit najboljim svih vremena..necro govoriš o njegovom šutu..zašto bi covjek od 210 cm i 120 kg cistih mišica,koji je brzi od svih playeva u ligi imao dobar šut?? .pa on moze probit svakog igraca i zakucat sa vrha reketa...a ako ga kojim slucajem krene vanjski šut utakmica je gotova

Komentiraj...
Vidi sve komentare