To je to što me zanima!

LeBron nosio Cavse do druge pobjede u NBA finalu Istoka...

Cleveland je poveo 2-0 protiv Atlante u finalu Istoka. LeBron James nosio je goste s 30 koševa, 11 asistencija i 9 skokova u 94-82 slavlju. Serija u nedjelju seli u Ohio
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliersi pobijedili su Atlanta Hawkse u gostima 94-82 i poveli 2-0 u finalnoj seriji doigravanja Istočne konferencije. Cavsi su slavili na krilima sjajnog LeBrona Jamesa protiv momčadi na čijoj klupi kao pomoćnik sjedi Neven Spahija. LeBron je zabio 30 koševa uz 11 asistencija i devet skokova.

- Koliko pomaže imati LeBrona u momčadi? To ste me pitali? Ozbiljno? Zar moram odgovoriti na to pitanje? - rekao je nakon utakmice trener Cavsa David Blatt.

Shumpert je uz LeBrona zabio 16 koševa, Thompson je dodao sedam koševa uz 16 skokova. Kod Atlanta Hawksa nitko nije zabio više od 13 koševa.

Schroder je do 13 poena došao za 12 minuta na parketu, a po 12 koševa zabili su Horford, Korver i Teague.

Finalna serija Istoka seli u Ohio. Cleveland sad ima dvije domaće utakmice, a prva je na rasporedu u nedjelju.

NBA doigravanje, finale Istoka:

  • Atlanta - Cleveland 82-94
  • (Cleveland vodi 2-0 u seriji)
Idi na 24sata

Komentari 16

  • jedi_sira_brateuu 23.05.2015.

    Protiv GSW King neće biti dovoljan, morati ce svoj doprinos dati i J.R i Shumpert izvana a i morao bi i Irving igrati inace nista od prstena

  • wwww 23.05.2015.

    Kada su pitali LeBbron-a zašto se vratio u Cleveland on je odgovorio;Moji snovi su se ostvarili i uzeo sam taj prsten ali se nisu ostvarili u mojim Cavsim,to sam i dužan i može ga netko ne voljeti zato što igra košarku na silu ali upravo je on ta prevaga ako želiš biti najbolji u Nba i gledam ga sinoć koliko je on i trener njima,dere se na njih,postavlja odbranu,hrabri ih itd i ova noćašnja pobjeda ima još veći značaj radi ne igranja njihovog najboljeg drugog igrača Irvinga.A što reći za Hawkse,izgledaju mi kao probušena lopta,nisu uopće koncentrirani niti u napada niti u odbrani i tu se vidi taj veliki umor što ga donosi "playoffs"oni kao da su svoj cilj ostvarili ulaskom u finale istoka..

  • fantom na bickilu 23.05.2015.

    Jordan je sva svoja finala dobio uz titulu mvpa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare