To je to što me zanima!

LeBron postigao triple-double za 2-0 Clevelanda s Torontom

LeBron James je upisao svoj 15. triple-double u postsezoni zabivši 23 koša uz 11 skokova i 11 asistencija te je prestigao Shaquillea O'Neala na četvrtom mjestu najboljih strijelaca
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliers su sinoć, nakon što su u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA sa 108-89 pobijedili Toronto Raptorse, poveli sa 2-0 u seriji na četiri pobjede.

LeBron James je upisao svoj 15. triple-double u postsezoni zabivši 23 koša uz 11 skokova i 11 asistencija te je prestigao Shaquillea O'Neala na četvrtom mjestu najboljih strijelaca u postsezoni.

Kyrie Irving je bio najbolji strijelac Clevelanda s 26 pogotka, a Kevin Love je ubacio 19. DeMar DeRozan je predvodio Toronto s 22 koša, dok su James Johnson, Terrence Ross i Cory Joseph svaki zabili po 11 koševa. Treća utakmica se igra u subotu u Torontu.

Cavaliers su zabili 16 od zadnjih 18 koševa prvog poluvremena nakon što je rezultat bio izjednačen na  46-46 nešto više od četiri minute prije kraja druge četvrtine.

Raptorsi su promašili zadnjih devet šuteva u prvom poluvremenu. Kyle Lowry, koji je utakmicu završio s 10 pogodaka za Toronto, imao je još jednu lošu večer, promašivši sedam od svojih prvih osam šuteva prije nego je konačno pogodio tricu osam i pol minuta nakon početka treće četvrtine.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • raulgonzalez 20.05.2016.

    zabio 23 kosa? znaci 46 poena ?

  • bloodrebel12 20.05.2016.

    Cleveland je u zadnje vrijeme digao formu i to baš kada treba, igraju strašno, nema više 90% napada izolacija na Jamesa ili Irvinga počeli su igrati fino timski. U GM 1 sa Torontom nakratko su me podsjetili na Spurse iz 2014, kada su ovi iz Toronta mogli samo pogledom pratiti gdje je lopta. Naravno tu su bitni fatkori kao što je odmor,popravili su kemiju momčadi,slabije ekipe na istoku, al realno na zapadu su samo SAS,OKC i GSW (prosle sezone dosli do finala preko ozljeđenih ekipa, a i sad su imali lagan raspored do finala koferencije) tako da umanjivanje uspjeha Cavsa je nepotrebno. Imam dojam da su Cavsi pregladni titule i napaljeni, kako ljudi izađu na teren s takvim žarom i euforijom, ako ostane tako do finala ne vidim da ih ni OKC ni GSW mogu dobit

  • strmi007 20.05.2016.

    svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare