To je to što me zanima!

LeBron triple-doubleom preko Šarića; Hezonja ni na vidiku

LeBron James još je jednom pokazao svoju nadmoć i s 31-13-12 predvodio svoju momčad do pobjede protiv Šarićevog Phoenixa dok su se gledatelji u New Yorku pitali: Gdje je Mario Hezonja?
Vidi originalni članak

Los Angeles Lakersi nisu imali većih problema na domaćem parketu protiv Šarićevog Phoenixa koje su pobijedili 117-107. Iako je među šuterima za koš bolji od LeBrona Jamesa bio gost Devin Booker, "The King" je svojim triple-double učinkom bio najbolji igrač domaće momčadi s 31 košem, 13 skokova i 12 asistencija. 

Pratili su ga i sjajni Davis s 26, Kuzma s 19 i Bradley sa 16 koševa, a cijeli su susret Lakersi držali potpuno u svojim rukama. 

New York Knicksi probudili su se iz svojih traumatičnih izvedbi te svladali Portland 117-93. Carmelo Anthony bio je najbolji šuter s 26 koševa, dok su Robinson i Randle zabili po 22 koša za pobjedničku momčad. Mario Hezonja nije zaigrao niti minute, a objavio je fotografiju na Instagramu ispod koje su razočarani obožavatelji pisali:

- Mario, došli smo te gledati? Što je bilo?!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 02.01.2020.

    sunsi su loš ekipa

  • vanstruje 02.01.2020.

    Najgluplji su mi ovi naslovi tipa: Šarić protiv Hezonje, Zubac srušio Hezonju, itd... Po naslovu iz ovog članka ispada kao da se LBJ morao potruditi i savladati Šarića da bi Lakersi dobili. A Šarić je u 14 minuta tri puta dobio loptu (4 poena) i imao jedan skok, što znači da je samo bez veze trčao lijevo desno.

  • dragecKc 02.01.2020.

    Napisite koliko je saric imao poena i koja je razlika bila na poluvremenu. Cisto da svi znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare