To je to što me zanima!

Ledena dvorana: Zagrebaši pobijedili Flensburg 29-25

RK Zagreb CO je sjajnom igrom u drugom dijelu pobijedio njemački Flensburg i ostao u igri za prvo mjesto u skupini koje vodi u polufinale
Vidi originalni članak

Rukometaši Zagreba pobijedili su njemački Flensburg 29-25 u 3. kolu Lige prvaka i ostali u igri za plasman u polufinale.
Hrvatski prvak je prvi dio završio s minusom od tri gola (12-15). U 12. minuti nastavka gosti su imali četiri pogotka prednosti, 17-21. No, tada je Zagreb krenuo u veliku seriju. Do kraja utakmice zagrebaši su postigli čak 12, a primio samo 4 gola i stigli do vrlo vrijedne pobjede.!   Najefikasniji u momčadi Zagreba bio je Kiril Lazarov s devet golova, a Igor Vori je dodao sedam.
Golmani Vlado Šola i Vjenceslav Somić sakupili su 14 obrana. Flensburg je predvodio hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković sa sedam golova. Sljedeći protivnik zagrebaša u Ledenoj dvorani je HSV koji im je nanio zasad jedini poraz u Ligi prvaka. Najbolji strijelac Lige prvaka Kiril Lazarov bio je vrlo zadovoljan nakon susreta.
- Malo smo ih precijenili na početku, ali smo u drugom dijelu pokazali da smo prava momčad. Malo sastava bi moglo napraviti tako nešto. Drago mi je, sretan sam, idemo dalje - rekao je Lazarov.
Igor Vori je izjavio da ih je na početku bilo malo strah njemačkog kluba.
- U svlačionici smo se malo ispuhali i bolje krenuli u drugom poluvremenu - rekao je Vori i dodao:
- Ovakvom igrom možemo pobijediti i HSV. 

REZULTATI 3. KOLA LP-a
HSV - Portland 32-29, Zagreb CO - Flensburg 29-25

LJESTVICA
1. HSV 5
2. CO Zagreb 4
3. Portland SA 2
4. Flensburg 1

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domagojbbb 24.02.2008.

    da su najbolji bili bi prvi u skupini, a ne HSV! šala. idemo ih sve zderat i ući u to polufinale!

  • Erna 24.02.2008.

    Ma decki vi ste najbolji.....Bravo!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare