To je to što me zanima!

Leedsovi igrači poslali poruku 'redsima' pa im onda uzeli bod

Nogometaši Leedsa prije utakmice s Liverpoolom, s kojim su remizirali 1-1, na zagrijavanje su utrčali u majicama s jasnom porukom što misle o Superligašima
Vidi originalni članak

U susretu 32. kola engleskog nogometnog prvenstva Leeds United i Liverpool su na Elland Roadu odigrali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Liverpoola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to odlična utakmica s nizom prilika na obje strane i vrlo lako se moglo dogoditi da završi golijadom kao i njihov prvi susret ove sezone koji je Liverpool dobio 4-3.

Gol za goste zabio je Sadio Mane u 31. minuti, a izjednačio je Diego Llorente tri minute prije kraja susreta.

OTPOR SUPERLIGI Leedsovi igrači u majicama s jasnom porukom, Liverpoolovi odbili: To nema veze s igračima

Dodajmo kako je Leeds dobio samo jednu od posljednjih 11 utakmica protiv Liverpoola na svom stadionu i to prije 21 godine kada je slavio sa 4-3 uz četiri gola Marka Viduke.

Zanimljivo je bilo i prije susreta. Prema pisanju engleskih medija navijači, ne navodi se kojeg kluba, su pokušali zaustaviti dolazak Liverpoolovih nogometaša na Elland Road. Dio ih je imao i transparente s natpisima "RIP Football" i "Fans over Finance".

"Ljubav prema igri radničke klase, uništena pohlepom i korupcijom! RIP LFC. Hvala na uspomenama," bila je poruka navijača "Redsa".

Navijači Leeds Uniteda također, su izvjesili transparente, a jedan je sadržavao i citat menadžera Leedsa Marcela Bielse koji je rekao: "Jedan od razloga zašto je nogomet najpopularniji sport na svijetu je taj što slabi mogu pobijediti moćnike."

UOČI UTAKMICE Liverpoolovi i Leedsovi navijači prosvjeduju: Je*eš Superligu

Svoj stav o pokretanju Superlige iznijeli su i nogometaši Leeds Uniteda koji su na zagrijavanje istrčali u posebnim majicama na kojima je pisalo "Liga prvaka: Zaslužite mjesto. Nogomet je za navijače."

Liverpool je nakon ove utakmice ostao na šestom mjestu sa 53 boda, dok je Leeds United na 10. poziciji sa 46 bodova.

U vodstvu je Manchester City sa 74 boda, osam više od gradskog suparnika Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dusansk 20.04.2021.

    UEFA je sama kriva za sve ovo. I oni su se polakomili za parama i napravili Ligu Prvaka a u njoj igraju mnogi koji nikada nisu osvojili titulu prvaka svoje zemlje.....

  • RedDoor 20.04.2021.

    Ja bih ih puštao kad bi navaljivali, pa kad bi vidjeli da svaki navijač u Europi ima svoj klub koji prati i da bi njihovim odlaskom konačno gledali LP s drugim klubovima u završnici, još ako ih možeš izbaciti iz liga, ne bi više kvrknuli. Previše im se dalo.

  • potparol .at.fr 19.04.2021.

    I nije da ce ovi bodovi faliti Liverpoolu za LP. 😒

Komentiraj...
Vidi sve komentare