To je to što me zanima!

Legenda Antonio Conte (41) i službeno novi trener Juvea

Želimo pobjeđivati i želimo to činiti s Antonijom Conteom na čelu. On je prvi dio slagalice kako se vratiti na staze uspjeha, objasnio je predsjednik kluba Agnelli
Vidi originalni članak

U Juventusu su službeno potvrdili Antonija Contea (41) kao novog trenera kluba. Bivši kapetan "stare dame" potpisao je dvogodišnju suradnju, a naslijedit će na klupi Luigija Delnerija...

"Antonio Conte vratio se u Juventus. Ovoga puta ne na travnjaku, već na klupi. On je novi trener. Conte je potpisao dvogodišnji ugovor koji će ga vezati za "bianconere" do 30. lipnja 2013. godine", stoji u službenom priopćenju na internetskoj stranici torinskog kluba.

- Želimo pobjeđivati i želimo to činiti s Conteom na čelu. On je prvi dio slagalice kako se vratiti na staze uspjeha – objasnio je predsjednik kluba Andrea Agnelli.

Conte je protekle sezone obavio odličan posao u drugoligašu Sieni i ekspresno ju uspio vratiti u Seriju A. Tijekom igračke karijere branio je boje Juventusa između 1992. i 2004. godine i u tom periodu između ostalog osvojio pet "scudetta" i jedan naslov u Ligi prvaka (1996.).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strike 01.06.2011.

    Valjda će s njim Juve proigrati, ne mogu ih više sažalijevati kako su nemoćni, nije mi jasno kako takav div ne reagira brže sa pojačanjima kao Chelsea, City i drugi, jedva čekam da ih vidim kako im ide pod Conteom.

  • Gator 01.06.2011.

    Tip je legenda i sve, ali brate na ovoj slici izgleda kao narkoman.

  • DARK HORSE 31.05.2011.

    Antonio Conte vjerujem da će posložit sve konce

Komentiraj...
Vidi sve komentare