To je to što me zanima!

Legenda Arsenala bori se za život, opio se pa je pretučen

Prije četiri godine Kenny Sansom je rekao kako se osjeća beznadnim. Nekoć je zarađivao 1200 funti tjedno, a sad posuđuje novac od prijatelja i nema ni lipe. Teško je pao i ozlijedio glavu u tučnjavi
Vidi originalni članak

Legenda Arsenala Kenny Sansom bori se za život nakon što je navodno pretučen u pijanoj tučnjavi, prenosi Sun.

Bivši engleski reprezentativac koji otprije ima problema s alkoholom navodno je pao i teško ozlijedio svoju glavu u toj tučnjavi, a kako prenose drugi engleski mediji, Sansom nije bio ni u mogućnosti odgovoriti policajcima na pitanje.

- Kenny je trenutačno bolestan u bolnici. Liječnici dobro vode brigu o njemu i on nema korona virus - napisano je na njegovom Twitter profilu od strane članova njegove obitelji.

SAMIR NASRI Bio je zvijezda Arsenala, a sad ga ne želi ni osmi klub Belgije

Sansom je i inače imao problema sa zdravljem koji potječu od njegovog alkoholizma s kojim se bori od prestanka nogometne karijere još u devedesetima. U jednom trenutku života Sansom je i završio kao beskućnik, a bolovao je i od depresije.

Prije četiri godine rekao je kako se osjeća beznadnim. Nekoć je zarađivao 1200 funti tjedno, a sad posuđuje novac od prijatelja i nema ni lipe. Nakon što je fotografiran kako spava na klupi u parku, bivši suigrači pomogli su mu, a bivši napadač 'topnika' Niall Quinn 2017. platio mu je i odlazak u kliniku za odvikavanje.

No čini se da se Sansom vratio starim navikama...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dean456 17.05.2020.

    nikad cuo ,al bas,covjek je notorni alkos 40 godina ima 65 godina skitnica i beskucnik zadnjih 20 godina,pisete pizdarije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare