To je to što me zanima!

Legenda Arsenala: Ovisan sam o kocki i ne mogu se zaustaviti

Ona te čeka konstantno i stalno razgovara s tobom. Najstrašnije je to što znaš da je samo jedan ishod, ali ne možeš se zaustaviti, priznao je nekoć slavni engleski nogometaš Paul Merson
Vidi originalni članak

Bivši engleski reprezentativac i nekadašnja zvijezda Arsenala Paul Merson (53), otvoreno je za BBC Sport pričao o ovisnostima s kojima se borio. Zbog alkohola, droge i kocke ostao je bez svega. 

POGLEDAJTE VIDEO: Arsenal

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad pogledam unatrag, novac nije to zbog čega se kajem. Bio sam milijunaš i htio sam se ubiti. Kajem se zbog vremena koje sam izgubio. Bio sam ovisan o alkoholu i kokainu, ali najviše me uništavala kocka, a s njom se i danas borim - priznao je iskreno Merson. 

Nekoć je bio slavan, zarađivao je milijune, a na kocki je izgubio oko osam milijuna eura. 

- Kocka je uvijek tu. Ona te čeka konstantno i stalno razgovara s tobom. Najstrašnije je to što znaš da je samo jedan ishod, ali ne možeš se zaustaviti - kazao je Merson koji ima osmero djece.  

Zbog njegovih poroka, brigu o novcu preuzela je supruga, a legenda engleskog Arsenala na kocki je izgubila i nekoliko nekretnina i automobila. 

Za Arsenal je igrao od 1985. do 1997. godine, a osim za "topnike" nastupao je i za Middlesbrough, Aston Villu, Portsmouth i nekoliko niželigaša.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zagorac18.9.94 13.10.2021.

    Karta je kocka neovisno o vrsti igre

  • 13.10.2021.

    Nezalim ga niti malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare