To je to što me zanima!

Legenda Barcelone priznala: Uzimao sam antidepresive...

U depresiji nemaš ništa i ne osjećaš ništa. Pa jedva sam čekao noć kako bih mogao uzeti pilulu i odmoriti se, priznao je Andres Iniesta, koji danas nastupa za japanski Vissel Kobe
Vidi originalni članak

Depresija u sportu nerijetko je tabu tema, no legendarni Barcelonin veznjak Andres Iniesta iskreno je progovorio o svojoj borbi s mentalnom bolešću.

- Kad si u depresiji nemaš ništa. Ne osjećaš ništa - započeo je 34-godišnji veznjak koji sada nastupa za japanski Vissel Kobe, a onda otkrio šokantnu istinu:

- Jedva sam čekao noć kako bih mogao uzeti pilulu i odmoriti se. 

A između ostalog, Iniestu je morilo i starenje te spoznaja da Barceloni više ne može dati svoj maksimum.

- Htio sam cijeli svoj život igrati u Barceloni, no jednostavno nisam mogao više dati svojih 100% za momčad - zaključio je Iniesta.

Iniestino raspoloženje utjecalo je i na njegovo ponašanje, a jedna od žrtvi bio je španjolski izbornik sa Svjetskog prvenstva, Fernando Hierro, koji je zamijenio otpuštenog Julena Lopeteguija.

- Hierro mi je objašnjavao zašto je Lopetegui dobio otkaz, no nisam razumio tu odluku, nisam se slagao s njim, i nije me bilo briga što je on govorio. Ponašao sam se poput kuje - zaključio je Iniesta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mestar 27.11.2018.

    Hvala Iniesti i ostalim koji su sarmirali citavi svijet na terenu i izvan terena talentom i skromnosvu kao nitko prije a mislim da nece ni poslije. Jest koga to moze zacudit da je imao depresiju kad je dosao krj njegove nogometne karijere i vidio da ne moze vise igrat kako je igrao svi sportasi i ostali prolaze kroz to samo netkoga manje uzdrma nekoga vise. Jest nije lako kad se ugase reflektori o tome su mnogi govorili koliko ih je to uzdrmalo.

  • kontramrakukontrasili 26.11.2018.

    Meni je tako smireno djelovao na terenu,pravi virtuoz.A svi smo mi samo ljudi zar ne???

  • INTERMILAN_1 26.11.2018.

    Uz Xavia jedan od najboljih veznjaka koji je ikada gazio nogometnim travnjacima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare