To je to što me zanima!

Legenda ga pohvalila: Kovačić je klasa za sebe, ključni igrač!

Cesc Fabregas je veliki igrač, ali Kovačić za razliku od njega može sa sredine terena raditi višak. Tek kad ga nema, shvatiš koliko je važan - kaže bivši engleski reprezentativac i igrač Chelseaja Joe Cole
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić dobio je veliki kompliment od bivšeg engleskog reprezentativca Joea Colea koji ga je u usporedbi s Cescom Fabregasom nazvao - klasom za sebe!

- Znamo da on nije igrač koji će s pozicije veznog igrača zabijati puno golova, ali kada ga pomnije gledate, vidite kako klizi terenom s loptom. Ma on je klasa za sebe! - započeo je bivši veznjak Chelseaja  u razgovoru za BT Sport pa nastavio:

- Ima mogućnost da jednostavno prošeće pored protivnika, poput duha prolazi pored njih i unosi veliki nemir u protivničku zadnju liniju.

- Cesc Fabregas je veliki igrač, ali Kovačić za razliku od njega može sa sredine terena raditi višak i izbaciti suparnika iz igre. Tako otvara prostor za igrače poput Williana, Hazarda i Pedra koji lakše dolaze do lopte.

- Mislim da je ključan za Chelseajev način igre. Toliko dobro povezuje obranu i napad. A siguran sam i da bi volio češće postizati golove. Čini mi se da je jedan od onih igrača čiji značaj uočiti tek kada ih nema u igri.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Boki8 10.11.2018.

    Momak je fenomenala prevara

  • mestar 10.11.2018.

    Mnofi su puno ocekivali od njega da ce vec do sad postat veliki igrac i motor reprezentacuhe ja sam jedan od tih. ali treba da se oslobodi treme, igra slobodnije pa sto bude da bude jedino tako ce prec preko tog sto ga sputava da ne pokaze sto moze i zna.To je ti balhanski sindrom sto je unistio mnoge badarene igrace s ovih prostora dok ti sjevernjaci igraju bez straha i kalkuliranja pa izgledaju bolji nego sto u stvari jesu.

  • intellectus 09.11.2018.

    Kova je biser, strpite se samo još malo. Kova ima sve, samo da se nekako "oslobodi" pa ako hoćete da postane malo i arogantan, svjestan svog talenta i svojih mogućnosti. Eto nama uskoro novog nogometnog idola. Kova stretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare