To je to što me zanima!

Legenda Hajduka dobila otkaz nakon utakmice koju nije vodila

Na susret svojeg Xanthija nije putovao jer je saznao da je pozitivan na korona virus pa ni nije direktno sudjelovao u taktičkim odlukama koje su dovele do poraza. A u ostalima nije izgubio nijednom
Vidi originalni članak

Pomalo nevjerojatna situacija dogodila se legendi Hajduka, bivšem igraču i treneru splitske momčadi, Zoranu Vuliću. Vulić je nakon angažmana na klupi Splićana 2018. godine bio bez trenerskog posla i bavio se drugim stvarima da bi prije otprilike mjesec dana preuzeo grčkog drugoligaša Xanthi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamo je dobio otkaz nakon sedam utakmica na klupi bez ijednog poraza! Vulićeva momčad je tom periodu tri puta pobijedila i četiri puta remizirala da bi ga dočekala šokantna vijest.

A da cijela situacija bude bizarnija, otkaz je stigao u petak, dan nakon poraza na gostovanju kod Iraklisa 1-0 s tim da Vulić svoju momčad uopće nije vodio s klupe!

Na susret nije putovao jer je saznao da je pozitivan na korona virus pa ni nije direktno sudjelovao u taktičkim odlukama koje su dovele do poraza.

Sam Vulić pretpostavlja da je odluka rukovodstva kluba uslijedila uslijed saznanja kako će im prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici promaknuti pa su njegove usluge postale preskupe.

Momčad je napustio na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nap* 07.03.2022.

    Vulicu care

  • srakar 07.03.2022.

    U nedjelu si u hajduku...

  • Kegla💪🏻 07.03.2022.

    Evo ga u ajduku po 17.put hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare