To je to što me zanima!

Legenda Keane novi trener drugoligaša Ipswich Towna

U engleskom drugoligašu Ipswichu u četvrtak su legendarnog kapetana Manchester Uniteda Roya Keanea predstavili kao novog menadžera
Vidi originalni članak

Bivši trener Sunderlanda i nekad igračka legenda Manchester Uniteda potpisao je dvogodišnji ugovor s trenutačno devetoplasiranim sastavom Championshipa. Ove sezone Ipswich neće izboriti Premiership, no ideja da u tome uspije sljedeće godine dovela je Keanea na klupu.
- Iskreno vjerujem da se priključujem klubu koji ima potencijala, ambicioznosti i infrastrukturu još jednom postati standardnim članom Premier lige - rekao je Keane za klupsku internet-stranicu i dodao:
- Vlasnik kluba i izvršni direktor impresionirali su me totalnim fokusom na ispunjenje tog cilja prvom pravom prilikom i ne mogu se načekati da započnemo s poslom.
Komplimentima je Keaneu uzvratio i vlasnik kluba Marcus Evans.
- Vjerujem da je Keane pravi čovjek da odvede ovaj klub ondje gdje mu je mjesto, u Premier ligu. U stalnom je dodiru s nogometom i dokazani je pobjednik koji svoje igrače ohrabruje na borbeni i atraktivni nogomet, a to je ono što navijači očekuju od naše momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 23.04.2009.

    znači Ipswich nagodinu u 1.ligu.Ovaj lik je sposoban.Koliko god lud bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare