To je to što me zanima!

Legenda Knicksa opet divljala: Zaštitari ga odvukli s tribina!

Legenda New York Knicksa Charles Oakley napravio je eksces na tribini Madison Sqaure Gardena u domaćoj utakmici protiv Clippersa. Zaštitari su ga morali iznijeti, staviti mu lisičine, a završio je i u pritvoru
Vidi originalni članak

Charles Oakley (53) bio je jedan od najtvrđih igrača u vrijeme igranja u NBA-u, a ništa mekši nije ni otkad je otišo u mirovinu. Legenda Knicksa još je jednom izazvala skandal samo što je ovaj put završila u pritvoru. Oakley je napravio eksces na tribini na utakmici New York Knicksa s Los Angeles Clippersima.

New York Daily News javlja da je osiguranje s lisičinama na rukama ispratilo bivšeg centra iz Madison Square Gardena. 

- Dolan je ovo napravio - derao se Oakley aludirajući na vlasnika Knicksa Jamesa Dolana dok ga je predsjednik kluba Phil Jackson pokušavao smiriti.

Knicksi su ubrzo izdali priopćenje.

- Charles Oakley je večeras došao na utakmicu i ponašao se krajnje neprimjereno i uvrjedljivo. Izbačen je (iz dvorane) i njujorška policija ga privodi. Bio je sjajan Knick, ali nadamo se da će uskoro dobiti neku pomoć - stoji u priopćenju.

Nakon što je pušten iz pritvora, oglasio se i sam Oakley. Rekao je da je kupio svoje ulaznice i da su ga Knicksi upitali što radi tamo kada su shvatili da sjedi iza Jamesa Dolana.

- Na sekundu sam pomislio da bih se mogao sjuriti tamo, ali onda sam pomisio: "Kojeg vraga ću napraviti?" - rekao je trener Clippersa Doc Rivers nakon utakmice.

Oakley je već imao slične incidente. Nakon finala protiv Golden State Warriorsa, vrijeđao je ispred svlačionice Cleveland Cavaliersa.

Inače, ovaj stasiti centar je deset godina proveo u Knicksima i pomogao franšizi doseći finale Istočne konferencije 1993. godine, a zatim i finale doigravanja 1994. godine. Drži šesto mjesto po broju nastupa za Knickse u povijesti (727). Posljednjih godina je vrlo kritičan prema bivšoj momčadi a 2010. godine savjetovao je LeBrona Jamesa, s kojim je u vrlo dobrim odnosima, da ne dolazi u New York iako je bio slobodan igrač. Od tada je u svađi s Knicksima.

- On sam si je najgori neprijatelj - rekao je potpredsjednik Madison Square Gardena i šef odjela komunikacija Barry Watkins.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • wwww 09.02.2017.

    Noćas sam gledao Cavse i Pacersa a na poluvremenu samo malo pogledao ovaj incident s Oakleym pa ću to poslije prokomentirati.Pacersi su na momente imali dobru igru a posebno se to odnosi na 1 pol.ali noćas su Cavsi bili posebno raspoloženi šutom za tri poena tako da su totalno razmontirali obranu Pacersa koja nije mogla ništa učiniti po tom segmentu da ih zaustave a posebno je bio inspiriran Kyle Korver koji ako dođe na onu šutersku razinu od prije 3 god.mogao biti strašno pojačanje za Cavse a sada ćemo malo o legendarnom Charlsu Oakleyu.Za današnje Nba igrače možemo slobodno reći da su lijepo odgajani igrači ili štreberi za razliku od onih igrača iz 80-tih i 90- tih,god.kada je bilo skoro na svakoj utakmici nekih kavga i tučnjava i danas kada pričam s nekim ljubiteljima košarke uvijek se naglašava da nedostaju takvi igrači da malo unesu dodatnog adrenalina.Charles Oakley je legendarni Kniks koji se ipak s Kniksima borio za naslov za razliku od današnjih Kniksa koji se uopće ne bore ni zašto i to njegov temperament ne može podnijeti i on kada dođe na utakmicu Kniksa počne vrijeđati ili vlasnika Dolana ili Philla Jacksona ili pojedine igrače tako da se uvijek zna ako se pojavi Oakley što će se dogoditi.Oni koji ne znaju tko je Oakley postoje snimke legendarnih okršaja između njega i Barkleya. https://www.youtube.com/watch?v=F5tQN7Wvqac

  • 09.02.2017.

    bio je fighter u 90ima on starks ewing mason tko se jeća tih knicksa još? bili su finalu izgubili od houstona otada su krenuli nizbrdo,ima i pravo new york su uništili uprava klub je propao skroz

  • dinamojavolim1 09.02.2017.

    Hehe tko prati nba zna da ovo i nije nista cudno za oakleya😂 Meni je veci sok da nba igrac kojeg obozavaju milijuni klinaca u svijetu noze nazvati predsjednika sad-a "ass" a da to nitko ne osudi... Bas me zanima sta bi se desilo da je tako nazvao obamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare