To je to što me zanima!

Legenda Liverpoola kritizirala je Gvardiola: Pep neće biti sretan!

Stoper "vatrenih" bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača derbija, ponajviše zbog velike greške koja je dovela do Sterlingova gola za preokret Chelseaja u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

Nakon niza briljantnih predstava moralo se, nažalost, dogoditi da Joško Gvardiol (21) odigra i jednu ispodprosječnu utakmicu za svoje standarde. U 12. kolu Premiershipa Manchester City je remizirao na gostovanju kod Chelseaja (4-4), a stoper hrvatske reprezentacije bio je jedan od najlošije ocijenjenih igrača na derbiju.

Ponajviše zbog velike greške koja je dovela do Sterlingova gola za 2-1 Chelseaja u 37. minuti. Gvardiol se nije najbolje postavio na utrčavanje Jamesa po desnoj strani, lopta mu se spetljala među nogama, što je desni bek "plavaca" iskoristio za laganu asistenciju za Sterlinga na drugoj stativi.

U analizi utakmice, stručni komentator Sky Sportsa Jaime Carragher, inače legendarni branič Liverpoola, nije štedio Gvardiola, koji u dresu "građana" zarađuje 200.000 funti na tjednoj bazi.

OSMIJEH OD UHA DO UHA Prepoznajete li ga? Uzdanica 'vatrenih' fotkom iz djetinjstva čestitala je rođendan sestri... ALI MU JE DRAGO Ivković: Teško je više gledati da je čudo svaka lopta koju Joško Gvardiol doda. Pretjeruju...

- Guardiola će biti jako razočaran nakon ovakve greške svog stopera. Gvardiol mora biti bolji. Ali koliko smo puta vidjeli Sterlinga u dresu Cityja da zabija ovakav gol na drugoj stativi.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Ipak, u Joškovu obranu stali su navijači koji su ustvrdili da se pogreške događaju i najboljima te da je to sasvim prirodno. Također, naglašavaju da je ono što dolazi razlika između dobrih i vrhunskih nogometaša. Kako će Joško reagirati nakon jedne lošije predstave, tek ćemo vidjeti.

Sad slijedi reprezentativna stanka, nakon čega je pred Manchester Cityjem još jedan pakleni derbi, protiv Liverpoola za vrh Premiershipa.

KIŠA GOLOVA VIDEO Golijada na derbiju Cityja i Chelseaja. Palo osam komada!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • David11111 13.11.2023.

    To je njegovo poznato branjenje s leđima okrenutim napadacu i lopti i to u trku dijagonalno gdje pokusava najteze a to je u sprintu uzet u sekundi loptu dok je van balansa i odlazi vec od protivnika..to je suludo pa nije bzvz da svi vec 200 godina brane se cekajuci na mjestu dolazeceg napadaca licem okrenutim prema njemu nekuzim zasto izmislja toplu vodu ima fizikalije da svakom moze uzeti loptu citanjem igre klasicnim postavljanjem.

  • arow 13.11.2023.

    Ma trazite dlaku u jajetu.Lopta ga pogodila u petu a greska je trenera sto je srednjeg branica pogurao naprijed da bude zadnji vezniOdlicna utakmica

  • Drogbosnup87 13.11.2023.

    Ima još deset igrača u momčadi. Za ovakav rezultat su svi podjednako krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare