To je to što me zanima!

Legenda Ronaldo savjetuje Neymaru odlazak u Europu

Neymarov (19) napredak ćemo vidjeti od trenutka kada zaigra u Europi, a to će mu ujedno biti i najvažniji korak u karijeri, rekao je legendarni napadač brazilski Ronaldo
Vidi originalni članak

Brazilska nogometna legenda Ronaldo savjetovala je mladom napadaču Santosa, Neymaru, da potpiše za jedan od klubova u Europi kako bi si omogućio daljni napredak u karijeri.

Devetnaestogodišnji Brazilac svojim se igrama u klubu, ali i reprezentaciji, promovirao u najtraženiju "robu" na tržištu. Dvije najrealnije nove destinacije za mladog Neymara su Real Madrid i Barcelona koji su ga već ovog ljeta htjeli vidjeti u svojim redovima, međutim Brazilac ih je odbio rekavši da neće napustiti Santos do ljeta 2012. godine. Legendarni Brazilac Ronaldo je sa 18 godina stigao u Europu, točnije PSV iz Eindhovena.

- Neymarov napredak ćemo vidjeti od trenutka kada zaigra u Europi, a to će mu ujedno biti i najvažniji korak u karijeri - smatra Ronaldo. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • don Žan 04.10.2011.

    da ozil10, definitivno uz Zizua! čovjek koji je obilježio moje djetinjstvo, samo kad se sjetim tih dana u Realu s R.Carlosom, Beckhamom, Figom i naravno Zizuom.. igrači za sva vremena! R9 definitivno najbolji napadač svih vremena...

  • ozil10_1 04.10.2011.

    Poslje Zidana sigurno najveci ikada !

  • Glagoljica 04.10.2011.

    IL FENOMENO

Komentiraj...
Vidi sve komentare