To je to što me zanima!

Legenda se vraća kući: Chelsea za Lamparda daje 4,5 mil. eura

Derby County s kojim je Lampard došao na korak od Premiershipa nudi novi ugovor svom treneru, ali Chelsea s novcem od prodaje Sarrija Juventusu ide po svoju legendu
Vidi originalni članak

Chelsea je za 6,5 milijuna eura prodao trenera Maurizija Sarrija Juventusu pasa tom lovom ide po najboljeg strijelca u povijesti Stamford Bridgea, klupsku legendu Franka Lamparda.

Lampard je u 13 godina za Chelsea odigrao 429 utakmica, zabio 147 golova, osvojio Ligu prvaka, tri Premiershipa, četiri FA kupa, dva engleska Liga kupa i Superkupa i jednu Europsku ligu.

Lampard je trenerski poprilično zelen, klupe se prihvatio tek prošlog ljeta pa u prvom sa Derby Countyjem došao na korak do ulaska u Premiership (Aston Villa je na Wembleyu bila bolja 2-1 u finalu play-offa).

To je očigledno dovoljno za direktoricu Marinu Granovskaju i ostale na Stamford Bridgeu koji nakon Sarrija žele insajdera, trenera kojem ne treba ni pola minute za prilagodbu.

U Derby Countyju se, svjesni situacije, prave 'grbavi' pa Lampardu nude novi ugovor i na sve strane pričaju kako s njim imaju dugoročne planove.

- Ako Chelsea želi Franka njihovo je pravo da nam se obrate sa ponudom koju imaju na umu, a mi, u međuvremenu, radimo svoje planove sa svojim trenerom -  izjavio je vlasnik Derbyja, Mel Morris.

Chelsea će, javlja ESPN, Lampardu ponuditi trogodišnji ugovor i zajamčiti dvije godine mira u kreiranju momčadi na svoju sliku i priliku, a od 6.500.000 € koje su dobili za Sarrija 4,5 milijuna stavit će Derbyju na stol da se lakše oproste od trenera.

Bit će dovoljno. Legenda se vraća kući!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • grandespremios1 18.06.2019.

    lamps je zabio 211 golova za cfc ako se ne varam a ne 147

  • jerry6892 18.06.2019.

    Ima chelsea i dalje nelosu ekipu za napasti vrh, mozda je i bolje to sta ih je talijan napustio...pedro i willian su strasna krila, giroud jos uvik zna zabiti, a ima i onih mladih momaka sa 2 prezimena koji dolaze i obecavaju...samo nek dode pravi trener i poslozi ih kako spada!

  • EchteLiebe 18.06.2019.

    Sramotan odnos navijaca i uprave prema sarriju, covjek je imao vrhunsku sezonu, mislim da ce i lampard brzo biti bivsi

Komentiraj...
Vidi sve komentare