To je to što me zanima!

Legenda "topnika" Lehmann: Vraćam se pomoći Arsenalu!

Arsenal trenutno prolazi kroz golmansku krizu. Stoga sam rado pristao uskočiti, rekao je Jens Lehmann kojega je Arsene Wenger pozvao da bude rezervni golman...
Vidi originalni članak

Nekadašnji golmannjemačke nogometne reprezentacije Jens Lehmann (41) potvrdio je da će privremeno prekinuti mirovinu kako bi pomogao svome bivšem klubu Arsenalu...

''Topnici'' su trenutno u velikim problemima s golmanima. U uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone Wojciech Szczesny je ozlijedio prst i pauzirat će između šest tjedana, a od ranije je izvan pogona i Lukasz Fabianski koji zbog problema s ramenom neće braniti do kraja sezone. Menadžer Arsenala Arsene Wenger ostao je tako samo na Španjolcu Manuelu Almuniji.

Sjetio se stoga Lehmanna koji je u londonskom klubu branio od 2003. do 2008. godine. Njemački golman, koji je karijeru okončao prošlo ljeto, nakon dvije sezone provedene u Stuttgartu, dao je poslije nekoliko dana razmišljanja pozitivan odgovor francuskom stručnjaku. U Arsenalu će ostati do kraja sezone i bti pričuva Almuniji.

- Arsenal trenutno prolazi kroz golmansku krizu. Stoga sam rado pristao uskočiti - potvrdio je Lehmann za Bild u ponedjeljak poslijepodne.

Ovaj bi tjedan trebao još obaviti testove spremnosti, a već bi se u subotu, u dvoboju 30. kola Premierlige protiv WBA-a, mogao naći na Arsenalovoj klupi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • badrobie86 15.03.2011.

    Hoćemo Davida Seamana!

  • anna69 15.03.2011.

    ta starudija od trenera je dala svoje, trebaju nove ideje itrenera

  • vedran_zgb 15.03.2011.

    Oni trebaju trenera mijenjat pod hitno, nece nis osvojit s ovim pajacem

Komentiraj...
Vidi sve komentare