To je to što me zanima!

Legenda UFC-a iznenada umrla: Samo se srušio, otkazalo je srce

Njegova borba s Forrestom Griffinom je promijenila sport i nikada neće biti zaboravljen. Navijači su ga voljeli zbog toga što im je uvijek davao ono najbolje od sebe. Neka počiva u miru, rekao je Dana White
Vidi originalni članak

Nekadašnji hrvač, zatim MMA borac, a kasnije i član UFC-eve Kuće slavnih Stephan Bonnar iznenada je preminuo u 46. godini, potvrdio je UFC.

Bio je jedan od sudionika prvog The Ultimate Fightera, u legendarnom finalu istog izgubio je od Forresta Griffina, još jednog "hall of famera".

Kako javljaju tamošnji mediji, Bonnaru je iznenada otkazalo srce na poslu.

- Stephan Bonnar je jedan od najvažnijih boraca koji su ikada kročili u oktagon. Njegova borba s Forrestom Griffinom je promijenila ovaj sport i on sigurno nikada neće biti zaboravljen. Navijači su ga uvijek voljeli zbog toga što im je uvijek davao ono najbolje od sebe. Neka počiva u miru - rekao je predsjednik UFC-a Dana White.

U karijeri se borio s velikim imenima poput Rashada Evansa, Jona Jonesa, Marka Colemana, Andersona Silve i Tita Ortiza, kao i protiv našeg Igora Pokrajca.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Propovjednik x 27.12.2022.

    Ode još jedan dan iznenada. Kako i i govorili poznati doktori i znanstvenici. Prvo će početi umirati sportaši od tog otrova koji su ušpricali ljudima pod nazivom cjepivo. Prokleti sotonski okot. Hvala Bogu pa je blizu kraj ovog sotoninog svijeta i poretka kad će sav sotonski okot biti istrijebljen sa lica zemlje.

  • Mr. Spock 25.12.2022.

    Kakve idiotarije s antivaxerima... -.-

  • nikolina26 25.12.2022.

    mozda je bio cjepljen vjerovatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare