To je to što me zanima!

Legenda UFC-a zgrozila fanove fotografijom operiranog koljena

Michael Bisping (40) umirovio se nakon poraza od Kelvina Gasteluma i prešao u UFC-ov komentatorski tim. Sad je na Instagramu objavio slike koljena nakon rekonstrukcije koje nisu za one slabijeg želuca
Vidi originalni članak

Moje staro koljeno na gornjoj slici. Zaokružena je sva šteta, koljeno je praktički istrošeno. Trebalo bi biti bijelo, glatko i okruglo, a ispod je moje novo 'robocop' koljeno, objavio je bivši borac, a današnji komentator UFC-a Michael Bisping (40).

POGLEDAJTE VIDEO
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duga i bogata karijera britanskog je borca koštala koljena. U 39 profesionalnih borbi imao je 30 pobjeda i 9 poraza, a jedini je Britanac koji je neko vrijeme nosio pojas prvaka UFC-a. Bilo je to u srednjoj kategoriji kad je pobijedio Lukea Rockholda 2014. godine. Nakon toga obranio je titulu protiv Hendersona, ali nakon toga ga je detronizirao legendarni Georges Saint-Pierre.

Mnogo je udaraca pretrpio, a koštalo ga je to novog koljena. Našalio se kako je on sad robocop, a oporavak će mu trajati dva mjeseca. Objavio je i nekoliko fotografija iz bolnice na kojima je sa ženom i djecom koji će mu biti podrška, a našalio se i kako će s novim koljenom ubrzo biti spreman za povratak u oktogon.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Demetra 19.10.2019.

    Ne znam što je grozno na fotografiji, osim činjenice da mu je falilo pola hrskavice.

  • AnteBralo 19.10.2019.

    Prebio bi me i da mu obje noge fale....

  • 19.10.2019.

    ajmo sa UFC zabranit...kao boks..sve borilačke vještine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare