To je to što me zanima!

Legenda Zico novi trener momčadi CSKA iz Moskve

Sky Sports Italia piše da je brazilski nogometni stručnjak Zico novi trener moskovskog CSKA-a, te da će vijest uskoro službeno potvrditi i klub
Vidi originalni članak

Putujem u Moskvu na potpisivanje ugovora s CSKA. Očekujem da će sve proći u najboljem redu iako ima još nekoliko detalja oko kojih se moramo dogovoriti, izjavio je Zico sinoć (četvrtak) u Brazilu uoči leta za Moskvu za Globoesporte. Brazilac je otkrio da će njegov prvi posao kao novog trenera CSKA biti turnir u Izraelu, gde će ruski klub nastupiti unatoč sukobu Izraela i Palestine koji trenutno traje.
- U tijeku su pripreme CSKA za novu sezonu i putujemo u Izrael na turnir. U Jeruzalemu nije nikakav rat, već Izrael sudjeluje u konfliktu u Gazi. Postoji dosta ljudi koji su bili protiv putovanja, ali klub se još ranije obvezao da će nastupiti na turniru – dodao je Brazilac koji će na mjestu trenera ruskog kluba naslijediti Valerija Gazajeva. Zico u CSKA stiže iz uzbekistanskog Bunyodkora u kojem je proveo tek dva mjeseca i koji je ove sezone pod njegovim vodstvom osvojio svoj prvi prvenstveni naslov u povijesti. Prije Bunyodkora Zico je trenirao Fenerbahçe, reprezentaciju Japana i Kashima Antlerse.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 09.01.2009.

    sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare