To je to što me zanima!

Legendarna 'kolijevka': Svoj trojici sinovi su postali igrači

Matheus, Bebetov sin, rođen je u vrijeme SP-a 1994 i velika je nada Flamenga. Romarijev sin igra za Vasco da Gamu, a Mazinhov T. Alcantara je u Barceloni
Vidi originalni članak

Proslava za povijest, tko se toga ne bi sjećao?! Bebeto, Romario i Mazinho drugi gol protiv Nizozemske u četvrtfinalu SP-a 1994. proslavili su “njihanjem bebe”. Slavili su rođenje Bebetova sina Matheusa. Malac je sad odrastao, ima 17 godina i velika je nada Flamenga, kluba čija je zvijezda bio i otac.

- Čim se pojavim na ulici, ljudi me pitaju za tu proslavu, zaustavljaju me čak i nepoznati. Ne izbjegavam ih, ponosan sam zbog toga što je otac moje rođenje proslavio na takav način - kaže Matheus, koji je baš zbog Bebeta potpisao ugovor s Flamengom.

Bebeto često gleda tu snimku.

- Učinio sam to zbog ljubavi, iz srca - prisjetio se brazilski napadač proslave gola iz Dallasa 9. srpnja 1994. godine.

Romario i Mazinho, koji su s Bebetom sudjelovali u legendarnoj predstavi, također imaju sinove nogometaše. Mazinhov sin je Thiago Alcantara (20), zvijezda Barcelone. Drugi Mazinhov sin, Rafael Alcantara, igra za Barcu B. Thiago je tri godine stariji od Matheusa i Romarinha (17), Romarijeva sina. 

On je prošle godine potpisao profesionalni ugovor s Vasco da Gamom, za nekoliko godina bit će najveći rival Matheusu Oliveiri. Tate su im najbolji prijatelji, zajedno su osvojili svjetski naslov, rušili su redom sve velikane, a sinovi će im, čini se, biti najveći protivnici.

Matheus Oliveira sluša samo tatu

Veliki trojac na legendarnoj fotografiji slavi njegovo rođenje. Matheus je u tatinu Flamengu.

Thiago igra za Španjolsku, a otac mu Brazilac

Thiago je već sad genijalan igrač. U Barceloni bi trebao naslijediti Xavija,  Guardiola tvrdi da će biti jedan od najboljih na svijetu.

Neka Romarinho bude kao tata

Romarijev sin prošle je godine potpisao za Vasco da Gamu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DejanJelaca 08.12.2011.

    jadni Bebeto jos mu zena nije rekla da taj mali nije njegov :(

  • BoPdOp 08.12.2011.

    Bog je posvetio taj gol :) i tu proslavu :)

  • user_87150 08.12.2011.

    nije samo thiago zvjezda u familiji ^^ ima on brata rafinhu koji je mozda i bolji a to je sam par puta thiago izjavio

Komentiraj...
Vidi sve komentare