To je to što me zanima!

Legendarni Englez: Gvardiol se u derbiju pretvorio u Maldinija

Gvardiol je u pobjedi nad Unitedom odigrao svih 90 minuta, a City je do drugog gola došao nakon što je upravo on oduzeo loptu. Mateo Kovačić ušao je u igru u 87. minuti
Vidi originalni članak

Manchester City slavio je bez većih problema u mančesterskom derbiju. Momčad Pepa Guardiole slavila je 3-0 protiv Uniteda, a junak utakmice bio je Norvežanin Erling Haaland. Napadač je zabio dva gola i asistirao Fodenu za konačnih 3-0. Joško Gvardiol je odigrao svih 90 minuta, dok je Mateo Kovačić u igru ušao u 87. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

City do došao do drugog gola u 49. minuti, a sve je počelo nakon jedne oduzete lopte hrvatskog braniča. Joško Gvardiol je presjekao jedno Unitedovo proigravanje vrativši loptu do golmana Edersona, ovaj je proslijedio do Fodena, lopta je zatim otišla do Walkera koji je dodao Rodriju, a ovaj Alvarezu. Argentinac je dugom loptom na suprotnoj strani uposlio Grealisha, a ovaj produžio do Bernarda Silve koji je prebacio na drugu vratnicu do Haalanda, a on glavom zakucao za 2-0.

PRESTIŽNI BALLON D'OR Trojica Hrvata u konkurenciji za nagrade: Kad je ceremonija za Zlatnu loptu, gdje gledati uživo?

Gvardiol je odigrao odličnu utakmicu, a posebno su do izražaja došle njegove ofenzivne mogućnosti. Gvardiol je bio najbolji igrač što se tiče oduzetih lopti i osvojenih duela, ali je imao u četiri ključna dodavanja. Točnost dodavanja mu je bila iznad 90 posto.

Joško Gvardiol protiv Uniteda:

Gvardiolovom predstavom protiv Uniteda bili su očarani i stručni komentatori.

- Gvardiol se pretvorio u Maldinija. Bio je nesiguran na početku, ali to je poseban igrač. Apsolutni dragulj - rekao je Gary Neville, bivši engleski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iduidu20 30.10.2023.

    polako za pohvala nesmije se umisliti....dobro odigrana tekma ali ne savršeno za ovakve hvalospjeve

  • 30.10.2023.

    Roko dalmatinac, prošeći se sa Livajom, ovo je predobar nogomet za vas.

  • roko1980 30.10.2023.

    Joškoje biotoliko dobar da je preciznim dodavanjem namjestio šansu MU, napadač MU je promašio zicer, Joško je mnogo puta pogriješio u dodavanju, u napadu je nula, kao i u vezi, spor jedan na jeda lako ga svaki napadač peretrči. On će jošmalo biti peta rezerva kao što je i beskorisni Kovačić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare