To je to što me zanima!

Legendarni Gips posjetio Osijek: Živite svoje snove, novac će doći

Prije nastavka HNL-a nogometaše Osijeka je na Gradskom vrtu posjetio legendarni skijaški trener Ante Kostelić Gips. Osim na polju skijanja, Gips je stvorio i jednu od najbolje generacije u povijesti osječkog ženskog rukometa
Vidi originalni članak

Poseban je osjećaj doći u Osijek jer me uz ovaj grad vežu divne uspomene, ponajprije vezane za moje rukometašice, prisjetio se uspjeha Ante Kostelić Gips koji je posjetio NK Osijek i trenera Nenada Bjelicu dan prije nego što će održati predavanje na Ekonomskom fakultetu.

Upoznao je legendarni skijaški trener i stratega Osječana kojeg posebno uvažava i za kojeg je istaknuo da s njime može 'pronaći zajednički jezik'. Tvorac najbolje generacije u povijesti ženskog osječkog rukometa udijelio je i poneki savjet nogometašima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Živite sport, imajte svoje snove i iluzije i ne razmišljajte koliko ćete pritom zaraditi, jer novac će, s vašim uspjesima, doći sam po sebi - mudro je poručio Kostelić. 

ADEMI SVE BOLJE... Petković osjeća bol u skočnom zglobu, a za njegov nastup u derbiju kreće utrka s vremenom

Jedna od najboljih generacija u povijesti ženskog rukometa je upravo na njegovim temeljima osamdesetih godina prošloga stoljeća uspjela u dva navrata osvojiti nekadašnji Kup pobjednika kupova Europe. Ono što je puno više poznato veže se uz deset osvojenih olimpijskih medalja, od toga četiri zlatne te osam odličja sa svjetskih skijaških prvenstava (čak šest najsjajnijih) uz 56 pobjeda u Svjetskom kupu, njegove djece Janice Ivice Kostelić.

S njim je u društvu bila i Katica Ileš, nekada jedna od najboljih rukometašica svijeta, kao i Gipsovi nekadašnji kolege iz ŽRK Osijek Milan Đuričić, Ivica Grnja. Kostelića je posebno razveselilo i i druženje s neuništivim navijačem Ivicom Polihom-Itom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hajduk Beograd 16.11.2021.

    Kažu ljudi za Gipsa da je jako kompliciran odnosno težak 😩😩😩

  • tamodaleko11 16.11.2021.

    Šta znači "novać" !?!?

  • Busi 16.11.2021.

    Gips?? O moj boze, pa odakle samo izvlacite te metuzaleme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare