To je to što me zanima!

Legendarni Goran Ivanišević pridružio se Evert, Wawrinki...

Uzbuđen sam što započinjem suradnju sa StarWing Sportsom. Njihova reputacija omogućit će mi jedinstvene resurse u otvaranju novih poslovnih mogućnosti
Vidi originalni članak

StarWing Sports Management, međunarodna agencija za sportski menadžment potpisala je ugovor o zastupanju s nekadašnjim osvajačem Wimbledona i bivšim drugim igračem svijeta Goranom Ivaniševićem.

Goran je postao profesionalac 1988. i brzo postao jedan od najprepoznatljivijih igrača na ATP Touru zbog svoje jedinstvene karizme i osobnosti. Ivanišević je uzor generacijama tenisača i trener sunarodnjaka Marina Čilića, koji je pod njegovom paskom osvojio US Open prošle godine. Uz to, on je i mentor 59. igrača svijeta Borne Ćorića, osvajača ATP-eve nagrade Star of Tomorrow za 2014. godinu.

Lawrence Frankopan, osnivač i generalni direktor StarWinga rekao je:

- Goran je u širokim sportskim krugovima poznat kao jedan od najuzbudljivijih tenisača svih vremena. Zbog toga se osjećamo počašćenima što je takav šampion odabrao StarWing Sports za partnera u ovoj fazi svoje karijere.

- Uzbuđen sam što započinjem suradnju sa StarWing Sportsom. Njihova međunarodna reputacija omogućit će mi jedinstvene resurse u otvaranju novih poslovnih mogućnosti. Posebno me inspirirao posao koji je StarWing odradio s bivšom igračicom, legendarnom Chris Evert - izjavio je Goran Ivanišević.

StarWing Sports Management je ekskluzivna sportska agencija koja se bavi zastupanjem u tenisu i nogometu. StarWing zastupa neke od najboljih tenisača današnjice, ali i velika imena iz teniske prošlosti. Njihov popis klijenata uključuje Chris Evert (18 Grand Slam naslova), Stana Wawrinku (Australian Open, olimpijsko zlato, Davis Cup naslov...), Gaela Monfilsa, Bornu Ćorića, Donnu Vekić, Kristinu Mladenović i druge.

StarWing Football zastupa 18 profesionalnih nogometaša među kojima se ističu zvijezde reprezentacije BiH Asmir Begović (FC Stoke City) i Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna). Uz to, StarWing Sports menadžerira i predstavlja jedan od najboljih turnira na svijetu iz kategorije ATP 250, Croatia Open u Umagu, koji će ovog srpnja doživjeti 26. izdanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • felipe 28.03.2015.

    dobro i što će taj StarWing konkretno raditi...kakva je to suradnja??

  • El Tractor 27.03.2015.

    Pa koliko to Bih ima zvijezda, a ne mogu se plasirati na pošteno natjecanje, da Medunjanin haha.

  • Walter1988 27.03.2015.

    Evo sa imate barem jedan komentar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare