Obavijesti

Sport

Komentari 3

Legendarni Goran Ivanišević pridružio se Evert, Wawrinki...

Legendarni Goran Ivanišević pridružio se Evert, Wawrinki...
1

Uzbuđen sam što započinjem suradnju sa StarWing Sportsom. Njihova reputacija omogućit će mi jedinstvene resurse u otvaranju novih poslovnih mogućnosti

VIDEO

StarWing Sports Management, međunarodna agencija za sportski menadžment potpisala je ugovor o zastupanju s nekadašnjim osvajačem Wimbledona i bivšim drugim igračem svijeta Goranom Ivaniševićem.

Goran je postao profesionalac 1988. i brzo postao jedan od najprepoznatljivijih igrača na ATP Touru zbog svoje jedinstvene karizme i osobnosti. Ivanišević je uzor generacijama tenisača i trener sunarodnjaka Marina Čilića, koji je pod njegovom paskom osvojio US Open prošle godine. Uz to, on je i mentor 59. igrača svijeta Borne Ćorića, osvajača ATP-eve nagrade Star of Tomorrow za 2014. godinu.

Lawrence Frankopan, osnivač i generalni direktor StarWinga rekao je:

- Goran je u širokim sportskim krugovima poznat kao jedan od najuzbudljivijih tenisača svih vremena. Zbog toga se osjećamo počašćenima što je takav šampion odabrao StarWing Sports za partnera u ovoj fazi svoje karijere.

- Uzbuđen sam što započinjem suradnju sa StarWing Sportsom. Njihova međunarodna reputacija omogućit će mi jedinstvene resurse u otvaranju novih poslovnih mogućnosti. Posebno me inspirirao posao koji je StarWing odradio s bivšom igračicom, legendarnom Chris Evert - izjavio je Goran Ivanišević.

StarWing Sports Management je ekskluzivna sportska agencija koja se bavi zastupanjem u tenisu i nogometu. StarWing zastupa neke od najboljih tenisača današnjice, ali i velika imena iz teniske prošlosti. Njihov popis klijenata uključuje Chris Evert (18 Grand Slam naslova), Stana Wawrinku (Australian Open, olimpijsko zlato, Davis Cup naslov...), Gaela Monfilsa, Bornu Ćorića, Donnu Vekić, Kristinu Mladenović i druge.

StarWing Football zastupa 18 profesionalnih nogometaša među kojima se ističu zvijezde reprezentacije BiH Asmir Begović (FC Stoke City) i Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna). Uz to, StarWing Sports menadžerira i predstavlja jedan od najboljih turnira na svijetu iz kategorije ATP 250, Croatia Open u Umagu, koji će ovog srpnja doživjeti 26. izdanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"