To je to što me zanima!

Božo Sušec bori se s opakom bolešću: Blizu sam pobjedi...

Legendarni umirovljeni sportski komentator HRT-a prošle je godine otkrio da su iza njega tri teške operacije, da je bio na rubu života i da je bio jako loše
Vidi originalni članak

Božo Sušec (77) bori se s opakom bolešću! Legendarni sportski komentator otkrio je to u HRT-ovoj emisiji "Zlatna liga", gdje se pojavio nakon dužeg izbivanja iz javnosti.

- Devet mjeseci. Jedna trudnoća - kazao je Sušec nakon što je voditeljica Ljiljana Saucha ustvrdila da je Sušec dugo bio daleko od objektiva kamera.

- Razlog je jedna ozbiljna boleština s kojom sam se borio. Pobjeđujem je. Blizu sam konačnoj pobjedi. Ali sad sam dovoljno dobro da bi se mogao obratiti i nadam se biti dobar partner Ljiljani - otkrio je Sušec otežanim govorom.

U MIROVINI JE OD 2010. Božo Sušec opet na HRT-u: 'Na televiziji su me kaznili tri puta. I na šalteru me skuže po glasu' O DETALJIMA BOGATE KARIJERE Božo Sušec: 'Već deset tjedana ne pušim zbog oklade sa sinom'

Legendarni umirovljeni sportski komentator HRT-a, koji proteklih godina prenosi utakmice Serie A na ArenaSportu, prošle je godine u intervjuu za Večernji list otkrio da su iza njega tri teške operacije, da je bio na rubu života i da je bio jako loše. 

Inače, Božo Sušec je 2010. dobio nagradu Hrvatskog zbora sportskih novinara za životno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Lunasol 30.09.2023.

    Sretno do konačne pobjede .

  • vilim1234 30.09.2023.

    pa nema koronu,

  • nedam se 30.09.2023.

    Sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare