To je to što me zanima!

Legendarni Rivaldo (38): Neću se vratiti u Primeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brazilac Rivaldo trenutno ima status slobodnog agenta, a španjolski i brazilski mediji povezivali s ga s transferom u Mallorcu, no neće se dogoditi
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta iz 1999. godine u izboru FIFA-e i France Footballa, Brazilac Rivaldo, odbacio je medijska nagađanja da se vraća aktivnom natjecateljskom ritmu u sklopu španjolskog prvenstva. Naime, dugo su vremena danas 38-godišnjeg Rivalda, španjolski i brazilski mediji povezivali s transferom u Mallorcu ili u redove Mogi Mirima, kluba iz Sao Paula u kojem obnaša predsjedničku dužnost, ali to se zasad ipak neće dogoditi. Rivaldo, koji je posljednje dvije sezone proveo u uzbekistanskom Bunyodkoru, iznistira da je njegova veza s Mallorcom i Mogi Mirimom isključivo poslovne prirode.
- Ista se stvar dogodi kada sam ili u Brazilu ili na Mallorci. Trenutno rješavam neke birokratske stvari s Bunyodkorom, a u Brazilu boravim da bih objasvio poslovnu suradnju Mogi Mirima i Mallorce (vezanu uz razmjenu igrača). Kako sam sada svaki dan u klubu (Mogi Mirimu) počelo se govorkati da ću za njega zaigrati. Mogao bih zaigrati za njega bez problema, ali trenutno su informacije da ću to učiniti netočne – rekao je Rivaldo, koji trenutno ima status slobodnog agenta.
Za Mogi Mirim Rivaldo je već igrao sezone 1992/93, a osim njega branio je između ostalih i boje Corinthiansa, Palmeirasa, Deportivo La Corune, Barcelone, Milana, Olympiacosa i AEK-a. Za brazilsku reprezentaciju je postigao 34 gola u 74 utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boys 17.09.2010.

    dodj u dinamo

  • v3c 17.09.2010.

    moj idol

  • chelsea_fan 17.09.2010.

    igračina iz najboljih dana brazila .. r.carlos. rivaldo, ronaldinho, ronaldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare