To je to što me zanima!

Legendarni Scholes uvjeren: Modrić bi spasio Man. United

Unitedu fali nekoliko igrača svjetske klase. Posebno u veznom redu, a mislim da bi im tu odlično došao Luka Modrić, rekao je legendarni Englez Paul Scholes u razgovoru za ESPN
Vidi originalni članak

Omaleni veznjak hrvatske reprezentacije Luka Modrić 'pobrao' je ove godine brojne trofeje. Kako timske, tako i individualne, a ostao je samo još jedan - Zlatna lopta

Modrićeve igre u posljednje vrijeme su zaista briljantne i na njegov račun sjedaju samo pohvale. Treneri, igrači, izbornici, navijači, svi o Modriću pričaju kao o najboljem igraču svijeta. 

Iznimka nije niti legenda Manchester Uniteda Paul Scholes koji je u razgovoru za ESPN nahvalio Modrićevu kvalitetu, a onda poručio da je naš Luka igrač koji može preporoditi Manchester.

KAKVA MAJSTORIJA Real se pohvalio prekrasnim golom Modrića na treningu...

- Kada pogledam igrače Uniteda shvatim da im treba nekoliko igrača svjetske klase. Posebno u veznom redu, a mislim da bi se Modrić tu odlično snašao. On je igrač koji zna povezati linije i kontrolirati sredinu terena. Igrač koji ima kvalitetu dati dobru loptu i kreirati - rekao je legendarni Englez pa onda poručio da je Modrić jedan od igrača čiju igru obožava gledati:

Modrić, Kroos i Messi su igrači koje obožavam gledati. Kada sam gledao Messija protiv Tottenhama na Wembleyu ponovno sam razmislio o debati Leo ili Cristiano Ronaldo. Da, Messi mi je favorit, ali i Ronaldo je briljantan.

Scholes je ostavio velik trag u Manchester Unitedu, jedinom klubu u svojoj profesionalnoj karijeri. Odigrao je on za 'crvene vragove' 707 utakmica uz učinak od 149 zabijenih golova i 51 podijeljenom asistencijom.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • drogec 17.10.2018.

    Manu ne moze Bog spasit dok je ovaj trubadur na klupi

  • danko1471991 17.10.2018.

    Da ne znam nikad ne bih rekao da je Englez s obzirom kakvu je tehniku i moć baratanja s loptom imao,bas je bio onaj fini tehničar kao da je Španjolac...

  • li15 17.10.2018.

    Mandrilo tvoji komentari su prirodni laksativ. Hvala ti prijatelju

Komentiraj...
Vidi sve komentare